Sony Pictures a semnat un contract de sponsorizare exclusivă, pe doi ani, cu Cartoon Network

Sony Pictures Releasing International a semnat un contract de sponsorizare exclusivă, pe doi ani, cu Cartoon Network, o companie Turner, pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

319 afișări
Imaginea articolului Sony Pictures a semnat un contract de sponsorizare exclusivă, pe doi ani, cu Cartoon Network

Sony Pictures a semnat un contract de sponsorizare exclusivă, pe doi ani, cu Cartoon Network

În baza acestui contract, Sony Pictures Releasing International va promova nouă filme noi ale Sony Pictures pe Cartoon Network, informează mediaweek.co.uk.

Printre ţările şi teritoriile incluse în acest contract se numără Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, România, Suedia, Danemarca, Norvegia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

Contractul a fost încheiat direct cu Sony Pictures Entertainment, la Los Angeles, prin intermediul companiei de consultanţă de media şi advertising a Turner Entertainment, Turner Media Innovations, care se va ocupa de campaniile promoţionale, împreună cu agenţia OMD a Sony, pentru Cartoon Network, în regiunile EMEA.

Contractul prevede ca Sony Pictures să devină unicul partener din domeniul cinematografic al postului Cartoon Network şi ar putea include în viitor pieţe din Asia şi America Latină.

Contractul va debuta cu distribuţia filmului "Strumpfii", lansat recent în cinematografe. Acestui lungmetraj i se vor alătura în curând "The Adventures of Tintin - The Secret of the Unicorn", "Arthur Christmas", "The Pirates! Band of Misfits", "Men in Black 3", "The Amazing Spider-Man" şi "Hotel Transylvania".

Simon Cox, vicepreşedinte al Turner Media Innovations EMEA, a declarat: "Popularitatea demonstrată a Cartoon Network în rândul copiilor şi al familiilor constituie o excelentă platformă pentru a promova superproducţiile Sony Pictures".

Turner Media Innovations va crea identităţi cobranduite pentru fiecare film lansat, în funcţie de formatul peliculei. Spectatorii vor vedea personaje animate care interacţionează cu logoul Cartoon Network sau scene din filme integrate în brandingul postului TV. Sponsorizarea va fi combinată cu reclame pe Cartoon Network.

Sony Pictures Entertainment, Inc. (SPE) este o companie de producţie şi distribuţie de film şi televiziune parte a concernului japonez Sony. În 2010, vânzările grupului au atins 7,2 miliarde de dolari.

Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc, o companie Time Warner. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Turner se află pe piaţa TV din România din 1999, odată cu lansarea Cartoon Network şi TCM. În iulie 2008, compania Turner a deschis un birou la Bucureşti, numind-o pe Cristina Valasutean în funcţia de manager de distribuţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici