Sorin Alexandrescu - director executiv la Antena 1

Sorin Alexandrescu a fost numit director executiv la postul Antena 1, au declarat pentru MEDIAFAX surse din televiziune.

433 afișări
Imaginea articolului Sorin Alexandrescu - director executiv la Antena 1

Sorin Alexandrescu - director executiv la Antena 1

Sorin Alexandrescu ocupă această funcţie - nou creată în Antena 1 - începând din data de 22 octombrie. Postul Antena 1 este condus de Dan Matiescu, din funcţia de director general.

Sorin Alexandrescu a fost directorul general al producătorului de ciocolată Kandia Excelent, companie de la conducerea căreia s-a retras în aprilie 2008. Alexandrescu a condus Kandia Excelent începând din anul 2000. El a fost cel care a supervizat procesul de integrare a Kandia Excelent, achiziţionată de către Cadbury în 2007, astfel încât aceasta să devină parte integrantă a Cadbury.

Postul Antena 1 face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu. Intact Media Group mai deţine televiziunile Antena 2, Antena 3, Antena International, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici