Soţia lui Bruce Willis, emoţionată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor

Soţia lui Bruce Willis a împărtăşit pe Instagram un moment emoţionant cu fiica lor de 9 ani, care contribuie la îngrijirea actorului.

445 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bruce Willis, emoţionată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor

Soţia lui Bruce Willis, emoţionată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor

Emma Heming Willis a postat un videoclip pe Instagram în care explică modul în care fiica lor, Evelyn, în vârstă de 9 ani, vrea să îl ajute pe starul din "Die Hard", a cărui familie a dezvăluit în februarie că a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală.

"Trebuie să vă spun această poveste şi voi încerca să o fac fără să plâng, pentru că, atunci când Evelyn mi-a povestit-o, am vărsat râuri de lacrimi", şi-a început Heming Willis povestea.

Heming Willis a povestit apoi cum Evelyn a informat-o zilele trecute că persoanele cu demenţă se pot deshidrata foarte uşor, ceea ce a determinat-o pe Heming Willis să o întrebe cum a aflat acest lucru.

"Ei bine, eram la şcoală zilele trecute, aveam ceva timp liber şi căutam fapte amuzante despre demenţă", i-a răspuns fetiţa, notează NBC News.

"Nu e amuzant, dar oarecum este. Aşa că i-am promis că ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă cu apă în mână. Mulţumesc că m-ai anunţat. Este cel mai drăgăstos şi plin de compasiune gest pe care îl poţi face este să fii curioasă şi să te informezi despre boala tatălui tău”.

Potrivit Societăţii Alzheimer, hidratarea este esenţială pentru persoanele cu demenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici