Spectacole ale Teatrului Clasic "Ioan Slavici" din Arad, la Bucureşti

Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad va susţine, în perioada 21-23 aprilie, patru spectacole pe scenele a două teatre din Bucureşti, Teatrul Odeon şi Teatrul "Nottara".

165 afișări
Imaginea articolului Spectacole ale Teatrului Clasic "Ioan Slavici" din Arad, la Bucureşti

Spectacole ale Teatrului Clasic "Ioan Slavici" din Arad, la Bucureşti (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

"Ecarisajul pentru toţi" de Boris Vian, regia Tudor Lucanu, "Bull" de Mike Bartlett, regia Bobi Pricop, "Oraşul nostru" adaptare după textul lui Thornton Wilder, regia Cristian Ban şi "Vârful aisbergului" de Antonio Tabares, regia Theodor-Cristian Popescu sunt cele patru spectacole pe care Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad le va oferi publicului bucureştean.

"Ecarisajul pentru toţi" este o comedie neagră a cărei acţiune se petrece în 6 iunie 1944, ziua debarcării din Normandia. Un spectacol despre indiferenţă, despre istorie şi istorii, despre un război cu drame adevărate sau insignifiante. Un spectacol al demitizării războiului.

"Bull" este o poveste despre corporatişti şi concedieri, despre hărţuirea din multinaţionale, dar care abordează o temă mult mai profundă, universală, despre natura umană şi despre laturile ei cele mai crude.

Regizorul Cristian Ban despre "Oraşul nostru": "Fiind născut în Arad, de multe ori m-am întrebat oare cine locuia în clădirile pe care azi scrie «monument istoric» sau ce fel de magazine erau acum 100 de ani în locul farmaciilor şi casinourilor care există azi pe bulevard şi ce făceau oamenii într-o seară de sâmbătă? [...] Spectacolul oferă publicului o perspectivă nouă asupra oamenilor care au trăit în oraşul nostru şi poate a ideii de comunitate, în măsura în care ea mai există astăzi.”

"Vârful aisbergului" oferă publicului bucureştean frânturi din actualitatea internaţională a mediilor tehnologice, din zarva "relaţiilor interpersonale" a "lumii competitive şi ostile care ne afectează pe toţi". – Theodor-Cristian Popescu, regizor

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici