Spectacole de teatru şi dans, proiecţii de filme şi expoziţii foto, la Festivalul Love is in the ART

Spectacole de teatru şi de dans contemporan, expoziţii foto, proiecţii de film şi concerte vor avea loc în perioada 13 - 15 noiembrie, în mai multe spaţii din Bucureşti, la prima ediţie a Festivalului Love is in the ART.

58 afișări
Imaginea articolului Spectacole de teatru şi dans, proiecţii de filme şi expoziţii foto, la Festivalul Love is in the ART

Spectacole de teatru şi dans, proiecţii de filme şi expoziţii foto, la Festivalul Love is in the ART

Tema pricipală a evenimentului reprezintă o celebrare a modului în care dragostea se reflectă în diferitele domenii ale artei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Bucureştenii sunt aşteptaţi la Teatrelli, vineri, de la ora 19.00, unde vor avea parte de un show impresionant gândit de Momo Sanno, un artist a cărui carieră se întinde pe parcursul a 15 ani, perioadă în care a dansat în peste 2.000 de spectacole, în prezenţa a 2 milioane de spectatori. Momo Sanno îşi fascinează publicul de fiecare dată printr-un mix inedit de stiluri de dans, tehnici şi influenţe, reuşind constant să creeze momente vibrante.

Înainte de reprezentaţie, de la ora 18.00, la Galeria creart va avea loc vernisajul expoziţiei foto "Love is in the Photography", semnată de Vlad Eftenie şi Adi Bulboacă.

Tot vineri, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie, bucureştenii sunt aşteptaţi la spectacolul "La vita e bella", de Radu F. Alexandru, în regia lui Vlad Cristache, cu Delia Seceleanu, Cristian Iacob, Delia Nartea, Alexandru Conovaru.

De asemenea, organizatorii Love is in the ART îi invită pe cinefili, de la ora 19.00, la J'ai Bistrot, la proiecţia filmului "Cumplit de fericită/ Happy, Happy", de Anne Sewitsky.

Lungmetrajul spaniol "Stockholm", în regia lui Rodrigo Sorogoyen, care a câştigat trofeul TIFF 2014, va fi proiectat, vineri, de la ora 19.00, la Green Hours din Bucureşti, în cadrul primei ediţii a evenimentului Love is in the ART.

Love is in the ART va continua sâmbătă, de la ora 19.00, la la Teatrelli, cu spectacolul de teatru "Edith Piaf", scenariul şi regia semnate de Mălina Andrei, iar, la Green Hours, de la ora 22.30, va fi proiectat filmul "Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti". În programul proiecţiilor de film se află şi "Eu sunt dragostea/ Io sono l'amore", un lungmetraj regizat de Luca Guadagnino, cu Tilda Swinton şi Flavio Parenti, o tragică poveste de dragoste aşezată în superba metropolă Milano la final de mileniu. Filmul, programat sâmbătă, de la ora 19.00, urmăreşte prăbuşirea clasei burgheze sub presiunea pasiunilor şi a sentimentului de dragoste necondiţionată.

De asemenea, copiii sunt aşteptaţi de la ora 18.00, în sala Teatrului Excelsior, unde actorii de la Teatrul Ion Creangă le-au pregătit spectacolul "Spaima zmeilor", de Mihai Ion şi Gelu Colceag. La Teatrul de Artă, de la ora 19.15, va avea loc avanpremiera "Cerere în căsătorie", de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuţ, spectacol care îi are în distribuţie pe Florentina Năstase, George Constantinescu şi Valentin Terente.

Duminică, la Teatrelli, de la ora 19.00, va fi prezentat spectacolul "Slugă la doi stăpâni", de Carlo Goldoni, în regia lui Dan Tudor, iar, la J'ai Bistrot, cinefilii vor putea viziona, începând cu ora 19.00, "Hasta la Vista", de Geoffrey Enthoven.

Love is in the ART este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, iar intrarea la toate evenimentele este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici