Spectacolul „Fazanul” de Georges Feydeau revine în repertoriul Teatrului Nottara

Spectacolul „Fazanul” de Georges Feydeau revine în repertoriul Teatrului Nottara, într-o nouă distribuţie. Prima reprezentaţie din această stagiune va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu.

145 afișări
Imaginea articolului Spectacolul „Fazanul” de Georges Feydeau revine în repertoriul Teatrului Nottara

„Fazanul” este o comedie spumoasă, în care jocul aparenţelor, încurcăturile de tot soiul, imprevizibilul şi răsturnările de situaţie stârnesc hohote de râs, iar rolurile se schimbă într-un ritm ameţitor, astfel că păcălitorul devine foarte uşor păcălit. O înlănţuire clocotitoare şi surprinzătoare de întâmplări aşază lucrurile după logica sclipitoare a comediilor bulevardiere şi ne dezvăluie, într-un final, cine e... fazanul.

„Cred că o comedie de calitate presupune un mecanism bine pus la punct şi asta mai ales atunci când e vorba despre un text bulevardier. Aceasta a fost miza noastră (a mea şi a întregii echipe) şi tind să cred că, în mare, ne-a ieşit. Pe lângă povestea hazlie şi plină de încurcături, decorul, costumele, muzica şi interpretarea actorilor fac parte dintr-un mecanism care, atunci când se pune în mişcare, are ca rezultat o comedie de calitate”, declară regizorul Alexandru Mâzgăreanu.

În distribuţie se regăsesc: Laura Vasiliu, Raluca Gheorghiu, Sorina Ştefănescu, Diana Roman, Ioana Calotă, Crenguţa Hariton, Gabriel Răuţă, Şerban Gomoi, Răzvan Bănică, Mihai Marinescu, Ion Haiduc, Alexandru Mike Gheorghiu şi Vlad Bălan. Decorul este semnat de Ştefan Caragiu, costumele, de Alexandra Mâzgăreanu, iar muzica originală îi aparţine lui Alexandru Suciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici