Spectacolul învinge pandemia. Festivalul din Edinburgh, aşteptat cu entuziasm de actori

  • Festivalul din Edinburgh îşi va ţine concertele în aer liber
  • Unele dintre spectacole vor fi difuzate gratuit prin streaming
  • În fiecare an vin 4,4 milioane de persoane şi 25.000 de artişti din peste 70 de ţări
164 afișări
Imaginea articolului Spectacolul învinge pandemia. Festivalul din Edinburgh, aşteptat cu entuziasm de actori

Festivalul de Teatru din Edinburgh

Festivalul artelor spectacolului are loc anual în perioada 7 - 29 august în diferite zone ale oraşului scoţian şi găzduieşte aproximativ 4,4 milioane de persoane şi 25.000 de artişti din peste 70 de ţări ale lumii.

Anul acesta festivalul se va ţine în aer liber, iar unele dintre spectacole vor fi difuzate gratuit prin streaming.

„Este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi cred că orice artist îşi doreşte să ajungă acolo, să participe, să joace, să vaă şi să fie parte din acest fenomen. Asta pentru că, într-adevăr, Edinburgh este un fenomen”, spune Ştefan Lupu, actor. 

El a jucat pe scena festivalului în anul 2015, cu piesa „39 de trepte”. S-a pregătit intens pentru acest eveniment din cauza numărului mare de spectacole şi  a timpului foarte scurt.

„După a şasea zi nu îmi mai simţeam picioarele pentru că alergăm să văd 2 - 3 spectacole pe zi şi după aceea jucam şi eu seara. Dar în momentul în care eşti într-un univers din ăsta nu mai conteaza ce te doare, ci bucuria din jurul tău” a spus Ştefan.

Festivalul artelor şi spectacolului se desfăşoară cu o serie de măsuri anti-COVID, în spaţii dotate cu locuri ce vor permite distanţarea fizică şi cu scene acoperite pentru desfăşurarea concertelor. Spectacolele vor fi mai scurte, susţinute fără pauze, biletele vor fi contactless, iar igienizarea - regulată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici