Spectacolul "Liliacul", la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti

Spectacolul "Liliacul", opereta compusă de Johann Strauss-fiul, o producţie a Royal Opera House din Londra, va fi prezentat la Maratonul Revelionului de la Opera Naţională Bucureşti (ONB), informează ONB.

409 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Liliacul", la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti

Spectacolul "Liliacul", la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

În 2010, pentru al cincilea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, care îmbină muzică clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate - pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB - de cina festivă, tombolă, foc de artificii şi alte surprize. Întregul eveniment este reunit sub titlul "Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti", devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Spectacolul propus în acest an publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul "Liliacul", o producţie (scenografie şi regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden). Din distribuţie vor face parte artiştii: Marian Pop, Crina Zancu, Petre Burcă, Antonela Bârnat (debut), Lucian Corchiş, Daniel Filipescu, Mihaela Stanciu, Vasile Chişiu, Simona Neagu, Alin Mânzat. Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartoş, actor al Teatrului Odeon.

Baritonul Marian Pop, solist de talie internaţională care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene precum Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper ş.a.

Momentele de balet vor fi interpretate de Laura Blică-Toader, Vlad Toader, Monica Petrică. Soliştii vocali, balerinii, orchestra şi corul ONB - coordonat de maestrul Stelian Olariu - vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Pe lângă artiştii menţionaţi, la fel ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la "Balul prinţului Orlofsky" din actul al II-lea.

Spectacolul va începe la ora 18.00.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi pe site-ul www.bilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici