Spectacolul "Nunta perfectă", cu Adela Popescu, Laura Cosoi şi Cătălina Grama, în premieră pe 11 mai

Spectacolul "Nunta perfectă", regizat de Eugen Gyemant, cu Adela Popescu, Laura Cosoi, Cătălina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa şi Dan Rădulescu, va fi prezentat, în premieră, pe 11 mai, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti.

865 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Nunta perfectă", cu Adela Popescu, Laura Cosoi şi Cătălina Grama, în premieră pe 11 mai

Spectacolul "Nunta perfectă", cu Adela Popescu, Laura Cosoi şi Cătălina Grama, în premieră pe 11 mai

Spectacolul "Nunta perfectă", de Alan Ball, cu titlul original "Five Women Wearing the Same Dress", este regizat de Eugen Gyemant, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Spectacolul este o comedie savuroasă şi rafinată, cu personaje care nu sunt ceea ce par şi care vor să pară ceea ce nu sunt, cu replici acide şi o tensiune care creşte treptat pentru a exploda într-o nebunie, potrivit comunicatului.

Producătorul spectacolului, agenţia Talentivity, şi-a propus în 2015 să creeze proiecte de conţinut de calitate pentru talentele pe care le reprezintă, iar alegerea piesei scrise de Alan Ball nu a fost întâmplatoare.

"Am ales pentru prima aventură în zona de creatori de conţinut un spectacol de teatru. Mai precis o comedie cu cinci protagoniste (marfă destul de rară) scrisă de un laureat Oscar pentru cel mai bun scenariu, într-o transpunere scenică cel puţin incitantă", a declarat Roxana Crişan, talent manager la Talentivity şi coordonatorul proiectului "Nunta perfectă".

Cuceriţi de proiectul "Nunta perfectă", actorii Adela Popescu, Laura Cosoi, Cătălina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Dan Rădulescu şi regizorul Eugen Gyemant şi-au dedicat ultimele luni repetiţiilor pentru spectacol, probelor de costume, interacţiunii cu echipa şi aprofundării sintagmei "Nunta perfectă", care-şi va dezvălui aspecte amuzante şi deloc previzibile pe scena Teatrului Elisabeta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici