Spectacolul "Visul Isoldei", o producţie UNATC, la Festivalul de Teatru Arsene din Franţa

"Visul Isoldei", o producţie a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" (UNATC) din Bucureşti, regizată de Alexandru Năstase, va participa, între 1 şi 4 aprilie, la Festivalul de Teatru Arsene din Franţa.

123 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Visul Isoldei", o producţie UNATC, la Festivalul de Teatru Arsene din Franţa

Spectacolul "Visul Isoldei", o producţie UNATC, la Festivalul de Teatru Arsene din Franţa

"Visul Isoldei" este un monolog în care personajul, jucat de actriţa Romina Boldaşu, studentă la masteratul în pedagogie teatrală, parcurge o călătorie la graniţa dintre real şi imaginar, informează Institutul Cultural Român (ICR).

Festivalul de Teatru de la Arsene este o platformă de întâlnire între diverse şcoli de profil europene, reprezentând în acelaşi timp şi un spaţiu de comunicare pentru viitoare colaborări interinstituţionale.

La festivalul organizat de Universitatea d'Artois din Franţa vor fi prezente trupe de teatru, de păpuşi - marionete, dar şi de teatru de stradă.

Universitatea Naţională de Artă Teatrală "I. L. Caragiale" este prezentă în premieră la acest festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici