Spotul Aqua Carpatica, confirmat de CNA

Spotul Aqua Carpatica - "cea mai pură apă minerală din lume" - a fost confirmat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), transmite, într-un comunicat remis MEDIAFAX, compania Carpathian Springs SA.

864 afișări
Imaginea articolului Spotul Aqua Carpatica, confirmat de CNA

Spotul Aqua Carpatica, confirmat de CNA (Imagine: www.aquacarpatica.com)

"Apariţia spotului Aqua Carpatica, «cea mai pură apă minerală din lume», a creat o serie de controverse în rândul anumitor producători de apă minerală. Spotul şi modul de difuzare pe posturile de televiziune au fost reclamate de către aceştia la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), solicitându-se suspendarea difuzării. Conform hotărârii Consiliului Naţional al Audiovizualului din data de 7.12.2010, spotul publicitar pentru Aqua Carpatica va fi completat, în sensul că la afirmaţia «singura apă minerală din lume fără nitraţi» va fi adăugată caracteristica apei: «carbogazoasă», în consecinţă sintagma devenind «singura apă minerală carbogazoasă din lume fără nitraţi»", se arată în comunicatul Carpathian Springs SA.

Potrivit comunicatului, "CNA a confirmat dreptul dovedit al Aqua Carpatica de a susţine în public că este «cea mai pură apă minerală carbogazoasă din lume» şi că spotul respectă prevederile legislaţiei audiovizuale cu privire la publicitate".

"Cu intenţia unei bune informări şi a transparenţei în comunicare, Aqua Carpatica a susţinut încă de la început că toate apele minerale din România sunt, prin definiţie, sigure pentru consum, însă Aqua Carpatica este cea mai pură datorită acestui conţinut excepţional: zero nitraţi (NO3), lucru declarat şi asumat de însuşi preşedintele Jean Valvis. Considerăm că varianta iniţială a spotului este corectă şi conformă cu realitatea, întrucât sloganul «Aqua Carpatica, cea mai pură apă minerală din lume» este ilustrat doar de sticla de apă minerală carbogazoasă, iar cuvântul «minerală» în larga sa accepţiune pentru public înseamnă «apa carbogazoasă»", se mai spune în comunicat.

"Înţelegem că o asemenea descoperire unică, adică existenţa acestui izvor pur, microbiologic, dar şi chimic (cu zero nitraţi) este grea de crezut, dar este chiar adevărată! Aqua Carpatica s-a testat timp de cinci ani şi şi-a dovedit constanţa în puritate. Acest izvor este un diamant rar la nivel mondial!", a declarat Jean Valvis, preşedinte-director general al Carpathian Springs.

Carpathian Springs SA este o companie membră a Valvis Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea şi distribuţia apelor minerale naturale Aqua Carpatica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici