"Spovedanie la Tanacu", în regia lui Andrei Şerban, va avea trei reprezentaţii la Paris

Spectacolul "Spovedanie la Tanacu", în regia lui Andrei Şerban, va avea trei reprezentaţii la Paris, pe 19 şi 20 decembrie.

307 afișări
Imaginea articolului "Spovedanie la Tanacu", în regia lui Andrei Şerban, va avea trei reprezentaţii la Paris

"Spovedanie la Tanacu", în regia lui Andrei Şerban, va avea trei reprezentaţii la Paris (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentaţiile vor avea loc la Palatul Béhague, reşedinţa ambasadei României la Paris.

Mini-turneul spectacolului "Spovedanie la Tanacu" în Franţa beneficiază de sprijinul Institutului Cultural Român (ICR) din Bucureşti.

Piesa "Spovedanie la Tanacu" a fost creată după romanul omonim al Tatianei Niculescu Bran, redactor-şef la secţia română a BBC World Service, apărut în noiembrie 2006, la editura Humanitas.

Aceasta a făcut peste 40 de interviuri cu preotul Daniel Corogeanu, călugăriţele de la Tanacu, medicii de la Spitalul Judeţean Vaslui, ofiţeri criminalişti, foşti colegi de orfelinat ai măicuţei Irina Cornici, jurişti, psihologi, preoţi.

Spectacolul a avut premiera la New York, cu sprijinul ICR New York.

Din distribuţie fac parte: Csilla Albert, Richard Balint, Lamia Beligan, Ionuţ Caras, Ramona Dumitrean, Cristian Grosu, Cătălin Herlo, Cristina Holtzli, Nicoleta Lefter, Mara Opriş, Relu Poalelungi, Andrea Tokai şi Florentina Ţilea.

Spectacolul va avea două reprezentaţii şi la Teatrul Odeon din Bucureşti, luni, la orele 18.00 şi 21.30, în cadrul Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa (11 octombrie - 21 decembrie).

"Spovedanie la Tanacu" face parte, alături de "Unchiul Vania", triplu premiat la premiile UNITER de anul acesta, din programul special dedicat lui Andrei Şerban în cadrul festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici