SRI a invitat CNA la o întâlnire de lucru. Vicepreşedintele CNA va merge la respectiva întâlnire

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a invitat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) să desemneze un reprezentant pentru o întâlnire de lucru, care ar urma să aibă loc joi, la sediul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului.

151 afișări
Imaginea articolului SRI a invitat CNA la o întâlnire de lucru. Vicepreşedintele CNA va merge la respectiva întâlnire

SRI a invitat CNA la o întâlnire de lucru. Vicepreşedintele CNA va merge la respectiva întâlnire (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"SRI ne solicită să desemnăm un reprezentant al instituţiei noastre pentru o întâlnire de lucru, care ar urma să aibă loc la Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere a Terorismului", a spus Răsvan Popescu, vicepreşedinte al CNA şi cel care conduce şedinţa de marţi a Consiliului.

Membrul CNA Monica Gubernat a propus ca la acea şedinţă, care ar urma să aibă loc joi, să participe Răsvan Popescu, întrucât acesta deţine funcţia de vicepreşedinte al Consiliului.

Astfel, Răsvan Popescu a fost desemnat să participe la respectiva şedinţă de la sediul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului. Decizia a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor prezenţi la şedinţa de marţi a CNA (Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

În şedinţa CNA nu a fost făcut public scopul întâlnirii de lucru care va avea loc joi, la sediul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului.

Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere a Terorismului funcţionează în cadrul Serviciului Român de Informaţii.

Direcţia Generală Prevenirea şi Combaterea Terorismului este o unitate informativ-operativă centrală, care răspunde de planificarea, organizarea şi executarea, într-o concepţie unitară, a activităţilor de prevenire, descoperire, contracarare şi înlăturare a factorilor de risc şi ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, ce vizează pregătirea, iniţierea sau săvârşirea de acte teroriste ori constituie vulnerabilităţi ce pot genera sau favoriza asemenea acte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici