Stirileprotv.ro lansează o aplicaţie dedicată pentru iPhone

Divizia de internet a Pro TV SA lansează, luni, o nouă aplicaţie special pentru utilizatorii stirileprotv.ro deţinători de iPhone, care le va permite acestora să descopere zilnic live, pe mobil, cele mai importante evenimente care marchează lumea, informează un comunicat.

194 afișări
Imaginea articolului Stirileprotv.ro lansează o aplicaţie dedicată pentru iPhone

Stirileprotv.ro lansează o aplicaţie dedicată pentru iPhone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit din iTunes App Store şi va permite utilizatorilor să descopere live pe mobil cele mai importante evenimente ale zilei.

În plus, pe lângă toate informaţiile de ultimă oră, utilizatorii vor avea acces la numeroase materiale video, articole cu imagini de impact, precum şi la transmisiuni live de la cele mai importante evenimente.

Mai mult decât atât, utilizatorii care filmează imagini ce pot deveni o ştire le pot încărca mult mai rapid, direct din telefon, prin intermediul secţiunii "Fii reporter!".

Noua aplicaţie este lansată la doar patru zile după ce aceeaşi divizie de internet a lansat şi una pentru toate radiourile trustului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici