Stream Aid. Ellie Goulding, John Legend, Barry Gibb, capete de afiş pentru concertul organizat în beneficiul OMS

  • Cântăreţii Ellie Goulding, John Legend şi Barry Gibb sunt capete de afiş pentru Stream Aid, concert organizat în beneficiul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii
  • Concertul va debuta sâmbătă, la ora 16.00 GMT şi se va încheia duminică dimineaţă, la ora 5.00
  • Artiştii vor cânta din studiouri
170 afișări
Imaginea articolului Stream Aid. Ellie Goulding, John Legend, Barry Gibb, capete de afiş pentru concertul organizat în beneficiul OMS

Sursa foto: Profimedia

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că zeci de artişti vor participa la concertul caritabil Stream Aid.

Fondurile colectate vor ajuta organizaţia mondială în eforturile de a controla pandemia de COVID-19.

Cântăreţii Ellie Goulding, John Legend şi Barry Gibb sunt capete de afiş ale eveimentului, iar aceştia vor concerta din studiouri de înregistrări ori propriile locuinţe. Charlie Puth, Joe Jonas, Dan Smith de la Bastille, Jordin Sparks, Rita Ora se numără printre ceilalţi artişti care s-au înscris în concert.

De asemenea, la eveniment vor participa celebrităţi din lumea sportului şi jocurilor video, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

„Stream Aid 2020: Go live to save lives" va debuta sâmbătă, la ora 16.00 GMT, se va încheia duminică dimineaţă, la ora 5.00.

„Sâmbătă, ca răspuns la pandemia de COVID-19, aducem comunitatea noastră şi alţi oameni împreună pentru a face ce putem mai bine, rămânem acasă, jucăm jocuri şi sprijinim o cauză bună", au spus organizatorii pe platforma Twitch, potrivit DPA.

Twitch încurajează publicul să urmărească în streaming concertele, pentru a colecta fonduri.

Concertul virtual aduce un omagiu evenimentului Live Aid, din 1985, la care au participat vedete precum Phil Collins, U2, Queen, David Bowie, Run-DMC, Madonna, Neil Young, Led Zeppelin şi care a avut ca scop colectarea de fonduri pentru combaterea foametei din Etiopia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici