”Suge-o Andrei! ”- o carte prea sinceră pe care nu o poţi rata. Lansarea, azi, la ora 17.00

”Suge-o Andrei!”, al doilea volum după ”Suge-o, Ramona”, se lansează oficial astăzi, la ora 17.00, în Barul Happy Cinema din Liberty Center. Ulterior, de la ora 19.00, autorul Andrei Ciobanu va spune publicului povestea din spatele cărţii.

2453 afișări
Imaginea articolului ”Suge-o Andrei! ”- o carte prea sinceră pe care nu o poţi rata. Lansarea, azi, la ora 17.00

”Suge-o Andrei! ”- o carte prea sinceră pe care nu o poţi rata. Lansarea, azi, la ora 17.00

”Sunt surprins.Nu m-am gândit nicio clipă că va avea succes. Este o mândrie foarte mare că m-au citit atâtea persoane. Prima carte nu am vrut să o public pentru că era deja pe internet şi mă gândeam că nu o mai cumpără nimeni. Mă presau totuşi oamenii. Atunci am zis: Hai sa facem 100 de exemplare. Am făcut o listă de precomenzi şi am primit câteva mii de cereri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Ciobanu, despre momentul în care a decis să publice prima carte ”Suge-o, Ramona”.

Deşi nu avea mari aşteptări, cartea a ajuns repede în topul vânzărilor şi se menţine acolo de aproape trei ani.

Andrei Ciobanu spune că a doua carte, ”Suge-o Andrei! ”, a fost pentru el mult mai grea şi asta tocmai din cauza responsabilităţii faţă de cititori. Un lucru este sigur, spune autorul, orice om se regăseşte în carte pentru că toţi am trecut prin experienţe similare.

”Ştiam că e presiune, că sunt aşteptări şi că sunt mulţi care vor să o citească. Mi-a fost mai greu. Nu am încercat să păcălesc, am spus pe bune tot. Cum am crezut-o, aşa am zis-o, asta a fost părerea mea. Nu am încercat să mă pun îtr-o lumină mai bună şi publicul simte”, a mai spus Andrei Ciobanu.

Lansarea cărţii ”Suge-o Andrei!” are loc astăzi la la ora 17.00, în Barul Happy Cinema din Liberty Center Bucureşti. De la ora 19.00, Andrei Ciobanu va răspunde la întrebările cititorilor şi va spune publicului povestea din spatele cărţii.

Lansarea oficială vine în contextul în care "Suge-o, Andrei!" (ed. Litera) se menţine în fruntea topului, atât la categoria autori români, cât şi la general, aprilie fiind a treia lună consecutivă când cartea este printre cele mai vândute de magazinul online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici