Talk show-ul "CrimeTime Live Show" cu Elena Lasconi, de luni până joi, pe www.crimetime.ro

Elena Lasconi va prezenta, de luni până joi, între orele 14.00 şi 15.00, pe www.crimetime.ro, talk show-ul "CrimeTime Live Show", care va aborda diverse subiecte la zi, respectiv acele cazuri care zguduie prin cruzime şi tragedie opinia publică românească, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

536 afișări
Imaginea articolului Talk show-ul "CrimeTime Live Show" cu Elena Lasconi, de luni până joi, pe www.crimetime.ro

Talk show-ul "CrimeTime Live Show" cu Elena Lasconi, de luni până joi, pe www.crimetime.ro

Începând de luni, de la ora 14.00, timp de o oră, pe site-ul www.crimetime.ro debutează un talk show de excepţie, "CrimeTime Live Show". De luni până joi, cunoscuta prezentatoare Elena Lasconi va aborda diverse subiecte la zi, acele cazuri care zguduie prin cruzime şi tragedie opinia publică românească.

În studioul "Crimetime Live Show" vor fi invitaţi psihologi, psihiatrii, medici legişti, avocaţi în drept penal, martori sau persoane implicate în viaţa infractorului sau a victimei, pentru că acest talk show îşi propune să dezvăluie mai multe amănunte despre comportamentul preinfracţional, infracţional şi postinfracţional atât al agresorului, cât şi al criminalului.

Emisiunea va aborda şi subiectele cele mai accesate de pe www.crimetime.ro din zona paranormalului, iar invitaţii preoţi sau clarvăzători vor încerca să dezlege enigmele prezentate de Elena Lasconi, de luni până vineri, de la 14.00 la 15.00, pe pagina specială dedicată emisiunii "CrimeTime Live Show".

Ce transformă o poveste de dragoste într-o crimă îngrozitoare, ce face ca un soţ să îşi piardă minţile şi să îşi înjunghie partenera de viaţă sau cât de mult poate o soţie să trăiască abuzuri în fiecare zi a vieţii ei? Toate aceste răspunsuri vor putea fi primite luni, de la 14.00 la "CrimeTime Live Show".

Ultima săptămână a fost marcată de crime sângeroase comise din pasiune. De la bărbatul care şi-a incendiat iubita pentru că a întârziat la întâlnire, până la femeia care şi-a ucis soţul de faţă cu copilul, la Bucur Obor - toate au şocat opinia publică. Inspectorul principal Angela Chirvasuta de la Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii va fi invitata Elenei Lasconi în prima ediţie a "CrimeTime Live Show".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici