Televiziunea BabyTV s-a lansat pe UPC România

Televiziunea BabyTV, care difuzează programe destinate copiilor cu vârsta de până la trei ani, s-a lansat pe UPC România, fiind disponibilă în pachetul "basic", pe canalul 509, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

961 afișări
Imaginea articolului Televiziunea BabyTV s-a lansat pe UPC România

Televiziunea BabyTV s-a lansat pe UPC România (Imagine: Facebook Baby TV

BabyTV difuzează programe create de experţi în educaţie, 24 de ore din 24, fără publicitate. Gândite sub forma unor episoade scurte, cu scopul de a stimula învăţarea în primii ani de viaţă, cu accent pe interacţiunea dintre părinte şi copil, programele sunt clasificate în nouă categorii tematice de bază: primele noţiuni; natură şi animale; muzică şi artă; imaginaţie şi creativitate; crearea prieteniilor; activităţi; jocuri de ghicit; primele cântece şi versuri; programe de noapte.

"Suntem încântaţi de lansarea BabyTV pe platforma UPC România. Familiile din România se vor putea bucura de programele noastre (...) şi aşeptăm cu nerăbdare să facem cunoscut BabyTV unui public mai larg", a declarat Maya Talit, director de distribuţie şi marketing pentru BabyTV Marea Britanie.

În afară de UPC, televiziunea BabyTV mai este disponibilă în România şi abonaţilor companiei Romtelecom.

Fondată în 2003, televiziunea BabyTV difuzează 24 de ore de programe create de experţi în educaţie, destinate copiilor cu vârste între zero şi trei ani. Televiziunea a fost creată pentru a sprijini părinţii prin dezvoltarea de programe care stimulează învăţarea în primii ani de viaţă, prin joacă, cu accent pe interacţiunea dintre părinţi şi copii.

Parte a FOX International Channels din 2007, BabyTV este transmisă în peste 100 de ţări la nivel global, prin intermediul a peste 600 de platforme afiliate, în 18 limbi, conţinutul său fiind disponibil şi prin ofertele VOD, Mobile şi broadband.

UPC România este unul dintre cei mai mari operatori de televiziune prin cablu din România. UPC România furnizează servicii de televiziune, internet de mare viteză şi telefonie fixă unui număr de 1,7 milioane de abonaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici