Televiziunea DD TV, amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru că a retransmis OTV

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze DD TV cu 100.000 de lei, pentru că, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, pe frecvenţa televiziunii a fost retransmis în mod ilegal OTV.

212 afișări
Imaginea articolului Televiziunea DD TV, amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru că a retransmis OTV

Televiziunea DD TV, amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru că a retransmis OTV

Decizia a fost luată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu.

Laura Georgescu a spus că a propus amendarea DD TV cu 100.000 de lei pentru "abuzul fără precedent petrecut în seara zilei de 18 spre 19 octombrie".

Sancţiunea a fost aplicată pentru încălcarea articolului 54, alineatul 2 din Legea audiovizualului, potrivit căruia furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, printre care se numără şi "formatul de principiu al serviciului de programe şi structura programelor" pe care acesta la difuzează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici