Televiziunea Discovery HD Showcase se relansează pe 1 decembrie şi va avea un nou look - FOTO

Televiziunea Discovery HD Showcase se va relansa pe 1 decembrie, va avea un nou logo, o nouă identitate vizuală on-air şi o grilă de programe extinsă, informează Discovery Networks.

488 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Discovery HD Showcase se relansează pe 1 decembrie şi va avea un nou look - FOTO

Televiziunea Discovery HD Showcase se relansează pe 1 decembrie şi va avea un nou look

Relansarea televiziunii Discovery HD Showcase în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) începând cu 1 decembrie a fost anunţată, joi, de Discovery Networks, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Schimbarea va aduce un nou logo, o nouă identitate vizuală on-air, iar telespectatorii se vor putea bucura de o grilă extinsă de programe în exclusivitate ce pot fi urmărite doar pe această televiziune, dar şi de cele mai îndrăgite emisiuni difuzate pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science şi, mai nou, pe TLC şi ID Xtra.

Potrivit comunicatului, noua televiziune, prezentă în peste 120 de ţări din regiunea EMEA, precum România, Polonia, Rusia, Benelux şi Portugalia, îşi schimbă denumirea în Discovery Showcase HD, subliniind astfel legătura strânsă cu programele-cheie din portofoliul Discovery Networks, difuzate în format HD.

"Sunt convins că fanii programelor de non-ficţiune de calitate, care îşi doresc totodată o claritate totală a imaginii şi a sunetului se vor bucura pe deplin de noul Discovery Showcase HD. Urmărind acest canal, vor descoperi emisiunile palpitante de pe Discovery Channel, lumea absolut fascinantă de pe Animal Planet şi răspunsuri la întrebările fundamentale despre Univers prin intermediul programelor de pe Discovery Science. În plus, începând cu 1 decembrie, telespectatorii vor putea cunoaşte poveştile extraordinare de viaţă de pe TLC sau vor putea investiga intrigile şi misterele de pe ID Xtra. Totul în format HD", a declarat Unai Iparragirre, director of passion brands, Discovery Networks, EMEA.

În ceea ce priveşte noua identitate vizuală on-air, programele difuzate pe Discovery Showcase HD vor avea o serie de logouri animate, endboard-uri şi bumpere, care îi vor ajuta pe telespectatori să recunoască mai uşor provenienţa programelor respective, fie că sunt de pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC şi ID Xtra sau sunt difuzate în exclusivitate pe Discovery Showcase HD.

Pe lângă seriile preferate ale telespectatorilor din portofoliul Discovery, grila de programe Discovery Showcase HD va include şi emisiuni în exclusivitate, precum: "Alaska Monsters", "Cold River Cash", "Beasts of the Bayou" şi "Billy Bob Gag’s to Riches".

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, principala companie Pay-TV (televiziune cu plată, n.r.) din lume, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul unor produse şi servicii comerciale şi educaţionale. Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici