Televiziunea History îşi extinde distribuţia în România, prin intermediul platformei TV a Romtelecom

Televiziunea History îşi extinde prezenţa în România, lansându-se, luni, în pachetele DTH şi IPTV ale operatorului de telecomunicaţii Romtelecom, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

564 afișări
Imaginea articolului Televiziunea History îşi extinde distribuţia în România, prin intermediul platformei TV a Romtelecom

Televiziunea History îşi extinde distribuţia în România, prin intermediul platformei TV a Romtelecom (Imagine: Shutterstock)

History va fi disponibil abonaţilor Romtelecom în pachetele DTH şi IPTV Extra şi Maxim. History este distribuit în România de AETN UK, o societate mixtă formată de A+E Networks şi BSkyB.

Având ca ţintă de audienţă adulţii de toate vârstele, History "oferă programe de calitate care deschid noi perspective asupra modului în care este perceput trecutul, spunând poveşti ale unor binecunoscute aventuri, dar şi pe cele care au rămas ascunse odată cu trecerea timpului". Televiziunea difuzează programe precum "Aşii amanetului", "Camionagiii gheţurilor" şi "102 minute care au schimbat lumea".

"Extinderea distribuţiei History în România este un reper important în continuă consolidare a prezenţei canalului nostru pe această piaţă. Poziţia şi conţinutul unic al History fac din acesta un canal valoros pentru platforme (...)", spune Christina Foley, Vice President of Distribution and New Business Development la AETN UK.

"Oferind History, noi răspundem efectiv cerinţelor şi aşteptărilor crescute ale clienţilor noştri pentru cele mai bune programe documentare de pe piaţă. Fiind unul dintre cei mai mari operatori telecom din România şi, în acelaşi timp, un furnizor de servicii multiple, unul dintre cele mai importante scopuri ale noastre este acela de a ne îmbunătăţi constant oferta şi de a include în ea programele semnificative pe care abonaţii noştri le caută şi le solicită", a spus şi Ovidiu Ghiman, Chief Strategy şi Commercial Residential Officer la Romtelecom.

AETN UK distribuie în prezent în România televiziunile History şi History HD. History este disponibil în peste 150 de ţări, pentru mai mult de 250 de milioane de gospodării cu TV.

AETN UK, o societate mixtă formată de A+E Networks şi BSkyB, este un important broadcaster, reprezentând un portofoliu de canale documentare, printre care se numără History, History HD, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD, Bio, Bio HD şi Military History. AETN UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează televiziuni în 27 de ţări, precum Marea Britanie, dar şi state din Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu, fiind prezent în peste 60 de milioane de case şi în 14 limbi.

Romtelecom este unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa telecom din România. Romtelecom s-a poziţionat de-a lungul timpului ca un provider de soluţii complete de comunicare, consolidându-şi poziţia pe piaţa de internet de bandă largă şi TV şi dezvoltând în mod constant servicii IT&C. Romtelecom face parte din grupul elen de telecomunicaţii OTE, care mai deţine în România subsidiara locală a operatorului de telecomunicaţii mobile Cosmote şi a lanţului de magazine Germanos, cu profil IT&C.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici