Televiziunea History va difuza în premieră serialul "Fifth Gear". Un episod va fi filmat în România

Televiziunea History va difuza, în premieră, în 2015, serialul britanic "Fifth Gear", dedicat iubitorilor de cai putere, un episod al acestuia urmând să fie filmat în România anul viitor, a declarat Viviane Paxinos, Senior Director al companiei A+E Networks UK, într-un eveniment la Bucureşti.

515 afișări
Imaginea articolului Televiziunea History va difuza în premieră serialul "Fifth Gear". Un episod va fi filmat în România

Televiziunea History va difuza în premieră serialul "Fifth Gear". Un episod va fi filmat în România

Compania A+E Networks UK, care deţine televiziunea History, a prezentat într-un eveniment organizat marţi seară la Bucureşti planurile privind piaţa audiovizualului din România.

În acest context, Viviane Paxinos, cea care coordonează vânzările de publicitate ale companiei A+E Networks UK, a anunţat că, anul viitor, History va difuza în premieră pe piaţa din România serialul "Fifth Gear". De asemenea, ea a spus că, pentru prima dată, History va filma în România un episod dintr-un program.

"Vom filma un episod din 'Fifth Gear' în România şi suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu acest lucru. Vrem să dăm o aromă locală acestui show. Emisiunile cu maşini sunt foarte apreciate şi credem că acest show este perfect pentru a-l aduce în România şi vom filma un episod aici pentru a-l face şi mai atractiv", a declarat Viviane Paxinos.

Ea a mai spus că filmările pentru acest episod al "Fifth Gear" vor avea loc la începutul anului viitor, urmând să fie stabilite detaliile în acest sens. "Suntem în preproducţie", a spus Viviane Paxinos, precizând că acest episod filmat în România va fi difuzat pe History tot anul viitor.

În ceea ce priveşte obiectivele A+E Networks UK pe piaţa media din România, Viviane Paxinos a spus că History îşi propune să îşi crească audienţa şi să se menţină pe prima poziţie în topul televiziunilor de documentare.

"Obiectivul nostru este să maximizăm oportunităţile şi asta înseamnă să livrăm un conţinut foarte bun", a spus Paxinos.

Astfel, în următoarele luni, History urmează să difuzeze mai multe programe în premieră. Începând din 30 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, History va difuza serialul "Biblia", care "dă o nouă viaţă celei mai cunoscute cărţi din istorie", iar, în decembrie, televiziunea va difuza mai multe programe, precum "Aşii amanetului - Crăciun la Vegas" (pe 15 decembrie, de la ora 20.30) şi "Dinastia raţelor - Un Crăciun ţărănesc" (pe 18 decembrie, de la ora 20.30).

În ianuarie, History va difuza în premieră sezonul al cincilea al seriei "Războiul depozitelor: Texas" (în fiecare marţi, din 6 ianuarie, de la ora 21.00).

Tot în 2015, History va difuza în premieră serialul "Gangland Undercover", care prezintă povestea lui Charles Falco, unul dintre puţinii oameni care au reuşit vreodată să se infiltreze în trei bande diferite de motociclişti temuţi. El a ajutat autorităţile să aducă în faţa justiţiei unele dintre cele mai periculoase bande din SUA.

Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS, UPC şi Telekom, dar şi în grilele unor cablişti mai mici.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi British Sky Broadcasting (BSkyB), include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Bio, Crime & Investigation Network şi H2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici