Televiziunile Megamax şi Sport 1 au fost lansate pe RCS&RDS, în grila digitală de cablu

Megamax şi Sport 1 au fost lansate în grila digitală a RCS&RDS, la nivel naţional, cele două televiziuni emiţând în partaj pe canalul 73, începând de marţi seară, în reţelele de cablu ale companiei de telecomunicaţii.

2104 afișări
Imaginea articolului Televiziunile Megamax şi Sport 1 au fost lansate pe RCS&RDS, în grila digitală de cablu

Televiziunile Megamax şi Sport 1 au fost lansate pe RCS&RDS, în grila digitală de cablu

Până la ora difuzării acestei ştiri, RCS&RDS nu a comunicat public introducerea televiziunilor Megamax şi Sport 1 în grila sa de programe.

Însă, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe reţeaua de Facebook a RCS&RDS, Megamax/ Sport 1 s-au lansat în grila digitală a RCS&RDS marţi seară.

În prima parte a zilei pe canalul 73 emite Megamax, iar seara, pe aceeaşi frecvenţa, emite Sport 1.

Megamax este o televiziune adresată în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, care difuzează emisiuni de animaţie şi aventură, în timp ce Sport 1 are un profil sportiv.

Megamax şi Sport 1 sunt două televiziuni din portofoliul Chellomedia, care la începutul acestui an a fost preluată de compania americană AMC Networks de la grupul american de telecomunicaţii Liberty Global Inc., într-o tranzacţie care s-a ridicat la 750 de milioane de euro, după cum a relatat la momentul respectiv presa americană.

Chellomedia deţine la rândul său compania Chello Central Europe, care este unul dintre cei mai importanţi furnizori de conţinut din Europa Centrală.

Portofoliul său de televiziuni din România include Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel şi Shorts TV. Televiziunile operate de compania Chello Central Europe sunt reprezentate în România de societatea Tematic Cable SRL (distribuţie) şi de Indoor Media Group (promovare), în condiţiile în care biroul din Bucureşti al Chello a fost închis pe 30 septembrie 2013.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici