Teo Trandafir pleacă de la Prima TV

Postul Prima TV şi vedeta de televiziune Teo Trandafir au decis, de comun acord, să încheie colaborarea, după două sezoane de "Teo Live" şi o campanie de ajutorare a copiilor talentaţi, informează un comunicat al postului.

213 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir pleacă de la Prima TV

Teo Trandafir pleacă de la Prima TV

În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir privind continuarea emisiunii "Teo Live" în 2009, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării.

Despărţirea lui Teo de Prima TV, post de televiziune care face parte din grupul pan-european ProSiebenSat.1, s-a produs în condiţii amiabile.

Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea "Teo Live" nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Teo Trandafir a semnat, în noiembrie 2007, un contract pe doi ani cu Prima TV pentru realizarea emisiunii "Teo Live". Ea a semnat cu Prima TV la mai puţin de un an de la intrarea sa în trustul Realitatea - Caţavencu, ca director al Romantica TV, funcţie la care a renunţat în scurt timp, rămânând numai realizator al "Teoviziunii". Anterior, Teo Trandafir a mai realizat programe de televiziune la Pro TV, Antena 1 şi Tele 7 Abc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici