Teo Trandafir revine în televiziune cu emisiunea "Teo Show"

Teo Trandafir vrea să revină în televiziune cu emisiunea de divertisment "Teo Show", care va fi difuzată doar în provincie, compania de producţie media Local TV Network fiind în negocieri cu circa 30 de posturi tv locale pentru transmiterea acestui show.

361 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir revine în televiziune cu emisiunea "Teo Show"

Teo Trandafir revine în televiziune cu emisiunea "Teo Show" (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Sunt peste 30 de posturi. Deocamdată suntem în negocieri", a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Ionescu, directorul de proiect de la Local TV Network. El nu a vrut să spună numele televiziunilor locale care vor difuza emisiunea lui Teo Trandafir. "La ora aceasta avem zone unde avem licitaţii pentru emisiuni. Interesul meu este să lucrăm cu cele mai bune televiziuni", a spus el.

Bogdan Ionescu nu a făcut public nici preţul pentru care o televiziune poate achiziţiona emisiunea: "Structura de preţuri este flexibilă", a spus el.

Emisiunea "Teo Show" a fost prezentată, joi, într-o conferinţă de presă, la care a participat şi Teo Trandafir.

"Noi, în Bucureşti, ne-am închis într-un fel de turn şi avem impresia că suntem buricul lumii", a explicat Teo Trandafir motivele pentru care a ales să facă un show destinat provinciei. "Noi încercăm să ne mişcăm repede, pentru că provincia ne aşteaptă", a adăugat ea. "Urmează ca, în fazele următoare, să luăm în considerare şi Bucureştiul. S-ar putea să nu prindă bine deloc. Pentru că publicul din Bucureşti este ceva mai răsfăţat - are toate sursele de informare", susţine Teo Trandafir.

Emisiunea săptămânală "Teo Show" va păstra structura de bază care a consacrat-o pe Teo Trandafir. "Formatul emisiunii este formatul tuturor emisiunilor din România de după ce am plecat eu", a ţinut ea să precizeze. "De data asta nu fac televiziune cum vor ei, ci cum vreau eu", a susţinut Teo Trandafir.

Totodată, Teo Trandafir a mai anunţat că de joi are şi blog - teotrandafir.net -, chiar dacă ea încă nu ştie ce este acesta şi cum funcţionează.

Teo Trandafir a părăsit micul ecran la sfârşitul anului trecut, când a încetat colaborarea sa cu postul Prima TV, după două sezoane ale emisiunii "Teo Live". Prima TV a anunţat, în 10 noiembrie 2008, că emisiunea "Teo Live" nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici