The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă

Publicaţia The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă, urmând ca din toamnă să implementeze un sistem de plată, se arată într-un mesaj al editorilor revistei adresat cititorilor şi publicat pe site-ul newyorker.com.

103 afișări
Imaginea articolului The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă

The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă (Imagine: captură www.newyorker.com)

Editorii publicaţiei americane au anunţat, în mesajul adresat cititorilor, că, începând cu această săptămână, newyorker.com are o nouă imagine. "Pe calculator, pe tabletă, pe telefon, site-ul a devenit, credem noi, mult mai uşor de navigat şi de citit", se arată în mesajul citat. Mai mult decât atât, oferta editorială a devenit mai bogată.

Potrivit editorilor publicaţiei, pe lângă schimbările de ordin tehnic, pe site au fost deja publicate 50 de articole originale pe zi, iar aceştia promit mai multe, având în vedere receptivitatea cititorilor la ceea ce se întâmplă în lume.

De asemenea, începând cu această săptămână, toate articolele publicate - atât cele care apar în ediţia tipărită, cât şi cele pentru versiunea online - vor fi accesibile tuturor cititorilor, până la sfârşitul verii.

Începând din toamnă, va fi implementată o formă de plată. Astfel, cei care se vor abona la publicaţie vor avea acces nelimitat, iar ceilalţi vor putea accesa doar un număr limitat de articole.

Aşadar, începând de săptămâna aceasta, toate articolele publicate din 2007 vor fi disponibile pe newyorker.com. De asemenea, pe parcursul verii, editorii publicaţiei vor oferi cititorilor articole mai vechi pe care aceştia le solicită frecvent, cum ar fi poveşti scrise de Alice Munro, Junot Díaz, Janet Flanner, Calvin Trillin.

The New Yorker este o revistă americană înfinţată în anul 1925, de Harold Ross. Începând cu 2001, The New Yorker are şi site, newyorker.com, a cărui audienţă a crescut în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici