TIFF revine în mijlocul spectatorilor clujeni. Când are loc festivalul de film

  • TIFF 19 se întâlneşte cu spectatorii într-o ediţie estivală
  • Organizatorii anunţă ediţia 2020 a TIFF pentru primele zile din august.
  • Mihai Chirilov: #staysafe rămâne cuvântul de ordine la TIFF
139 afișări
Imaginea articolului TIFF revine în mijlocul spectatorilor clujeni. Când are loc festivalul de film

TIFF revine în mijlocul spectatorilor clujeni

Ştii că organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania au anunţat că ediţia a 19-a a manifestării va avea totuşi loc în perioada 31 iulie - 9 august 2020. Festivalul a fost amânat iniţial din cauza restricţiilor adoptate de autorităţi în această primăvară împortiva epidemiei cu noul coronavirus.

TIFF îţi propune o ediţie de vară cu multe proiecţii în aer liber. Atât deschiderea oficială, cât şi gala de închidere îţi vor da întâlnire în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

#staysafe rămâne cuvântul de ordine pentru manifestare, dar peliculele care îşi asumă riscuri vor avea un loc privilegiat în această ediţie TIFF, a explicat directorul artistic al festivalului, Mihai Chirilov.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici