"TOC TOC", comedia franţuzească cu cel mai mare succes din ultimii 10 ani, se joacă pe 26 şi 27 mai, la Cinema Pro

Spectacolul de teatru „TOC TOC”, în regia lui Ricard Reguant, o cascadă de situaţii comice, cu actorii Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu, Mihai Gruia Sandu, Monica Ciuta, Doina Antohi, Victor Bucur şi Daniel Burcea în distribuţie, se joacă vineri şi sâmbătă, 26 şi 27 mai, de la ora 20:00, la Cinema Pro.

655 afișări
Imaginea articolului "TOC TOC", comedia franţuzească cu cel mai mare succes din ultimii 10 ani, se joacă pe 26 şi 27 mai, la Cinema Pro

"TOC TOC", comedia franţuzească cu cel mai mare succes din ultimii 10 ani, se joacă pe 26 şi 27 mai, la Cinema Pro

Şase personaje cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) se întâlnesc în sala de aşteptare a unui psihiatru renumit pentru a-şi soluţiona problemele. Psihiatrul însă întârzie şi… se pare că nu va reuşi să ajungă la cabinet. Totuşi, şedinţa are loc şi pacienţii încearcă să îşi rezolve problemele între ei. Din interacţiunea dintre cele şase personaje se declanşează o adevărată cascadă de situaţii comice în care poantele de limbaj şi gagurile vizuale se succed în ritm alert şi care antrenează sala în explozii de hohote de ras. Iar final este unul pozitiv şi total neaşteptat.

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al musicalului „Chicago” şi laureat Broadway World în 2015, ajunge Cinema Pro pe 8 februarie 2017 spectacolul de teatru care a înnebunit de ras tot mapamondul – cea mai de succes comedie franţuzească din ultimii 10 ani: TOC TOC!

Publicul va râde în hohote alături de Alba – o maniacă a curăţeniei, care mai e şi laborantă pe deasupra (Monica Ciuta), Dan – un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), Bob – un tânăr programator care se deplasează sărind de pe o piesă de mobilier pe altă (Victor Bucur), Maria – o habotnică ce are şi mania verificărilor (Anca Ţurcaşiu), Lili – o tânără care repetă fiecare frază de două ori (Doina Antohi) şi Fred – un individ care are ieşiri verbale şi gesturi bruşte (Mihai Gruia Sandu!). Şi pe lângă cei şase pacienţi, bine intenţionat, însă mereu depăşit de situaţie, apare în momentele de maximă tensiune un asistent în ton cu ultimele tendinţe ale modei (Daniel Burcea).

Dinamic, plin de haz şi populat de protagonişti bizari, fiecare având o doză de nebunie, spectacolul de comedie „TOC TOC” te face să treci rapid de la râs la înduioşare. Spectatorii vor râde în salaă rămânând cu ideea care constituie mesajul central al piesei – că o cale de a ne depăşi problemele este aceea de a nu ne mai centra atât pe noi înşine, ci de a privi şi a încerca să-i ajutăm şi pe cei din jur.

Povestea celor şase pacienţi cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de aşteptare a unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la cabinet, a stârnit hohote nebune de ras în rândul a milioane de spectatori pe tot globul şi a generat reacţii entuziaste în presa de pretutindeni.

Imediat după premieră din 2005 de la Paris, revista Elle titra “Comedia anului! Laurent Baffie semnează o comedie irezistibilă şi foarte bine structurată”, iar Le Parisien scria "Toc Toc se prezintă ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reuşit o lucrare impecabilă”.

Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzantă cu o piruetă finală neaşteptată”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plină de viaţă care, departe a de fi trivială, ne dă o lecţie de toleranţă şi umanitate”.

Traducerea şi adaptarea în limba română au fost realizate de Irina Margareta Nistor.

Ecouri în România: “Este foarte bine jucat […] Nişte personaje extrem de mişto construite. 6 personaje construite ca la carte” - Bloggerul Emil Călinescu.

“We enjoyed it very much, it was well played by the actors… Very hilarious” – a exprimat Hedi and Dan Ben-Eliezer (Ambassador of Israel).

Biletele s-au pus în vânzare la Casă de bilete din incinta Cinema Pro, în reţeaua de magazine partenere Bilet.ro şi online pe bilet.ro şi pe www.TocToc.ro. De asemenea, poti fi achiziţionate de pe Eventim.ro, accesând acest link.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici