Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Premiera mondială a filmului „Top Gun: Maverick” a fost una plină de vedete, iar Tom Cruise a sosit cu elicopterul la Teatrul Lowry de la baza navală North Island din San Diego, scrie CNN.

978 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Filmul vine la mai bine de trei decenii de la „Top Gun”, original din 1986, iar Cruise a fost încântat să arate publicului noul film.

„Vrea cineva să vadă un film într-un cinematograf? Haideţi să o facem!”, a spus el mulţimii. „Haideţi să aprindem focurile şi să dăm cu piciorul la cauciucuri”.

Cruise joacă din nou rolul pilotului locotenent Pete „Maverick” Mitchell în filmul care va avea premiera în cinematografe pe 27 mai.

În distribuţie mai sunt Jon Hamm, Miles Teller, Glen Powell şi Jennifer Connelly, ei fiind prezenţi la premieră. Filmul este regizat de Joseph Kosinski.

Filmul îl va arăta pe Maverick confruntându-se cu sentimentul de vinovăţie după moartea în zbor a celui mai bun prieten al său şi Nick „Goose” Bradshaw, care a fost interpretat de Anthony Edwards. Teller îl interpretează pe fiul adult al lui Bradshaw, Bradley „Rooster” Bradshaw.

De asemenea, din distribuţie mai fac parte Monica Barbaro, Jay Ellis, Lewis Pullman, Greg Tarzan Davis şi Danny Ramirez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tom cruise,
top gun,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici