Toni Grecu, despre hazul de necaz în vremea pandemiei: „În momentele de cumpănă, oamenii se mai ajută cu râsul. În fiecare român este un Bulă mic”

  • T. Grecu explică de ce avem nevoie de umor şi de comedie, mai ales în vremurile pe care le trăim
  • Toni Grecu: „Bulă suntem noi toţi. Bulă s-a transformat în milioane de particule şi a intrat în ADN-ul nostru”
  • Toni Grecu: „Azi, în primul rând trebuie să râdem de noi înşine. Suntem ca nişte papiţoi în faţa unui virus nevăzut care râde de noi cu gura până la urechi”
638 afișări
Imaginea articolului Toni Grecu, despre hazul de necaz în vremea pandemiei: „În momentele de cumpănă, oamenii se mai ajută cu râsul. În fiecare român este un Bulă mic”

Invitat în platoul Aleph News, în cadrul emisiunii „Ochii pe mine!”, moderată de Vlad Craioveanu, Toni Grecu vorbeşte despre începerea şcolilor în vremea pandemiei, dar şi despre cât ne mai salvează comedia şi hazul de necaz în timpurile pe care le trăim. Eşti curios să descoperi cine este astăzi celebrul Bulă şi dacă mai este printre noi?

Toni Grecu despre comedie în vremea Covid-ului

„Comedia are cel mai mare rost în acest context. Ne mai ajută. În momentele de cumpănă, oamenii se mai ajută cu râsul. Altfel, te duci cu capul. Când a pus depresia gheara pe tine, ăla eşti! (…) Bulă suntem noi toti. Bulă s-a transformat în milioane de particule şi a intrat în AND-ul nostru. În fiecare român este un Bulă mic.”

T. Grecu: Azi, în primul rând trebuie să râdem de noi înşine

”Vlad Craioveanu: De cine râdem azi, Toni?
Toni Grecu: De cine râdem azi? În primul rând trebuie să râdem de noi înşine, pentru că suntem în toată povestea asta ca nişte papiţoi, de care un virus îşi bate joc de omenire de la nord la sud şi de la vest la est. Niciodată omenirea cu cei mai tari politicieni, cu cei mai mari cercetători, cu cele mai grozave tehnologii, nu a fost pusă în ofside cum este pusă de acest virus. Râde virusul de noi cu gura până la urechi. Dacă nu facem glume noi despre noi s-a terminat şmecheria.”

T. Grecu: Hazul de necaz e o formă de găsire a echilibrului, în momente de cumpănă

”Vlad Craioveanu: Ce rost mai are comedia în contextul acesta?
Toni Grecu: Cel mai mare rost. Ne mai ajută. În momentele de cumpănă, oamenii se ajută cu râsul. Hazul de necaz e o formă de găsire a echilibrului, altfel te duci cu capul, dacă eşti într-o depresie continuă, când a pus depresia gheara pe tine, greu o rezolvi. Aşa, dacă mai ieşi puţin din asta,mai zâmbeşti, te uiţi pe internet, mai vezi o glumă, mai înjură unul Guvernul, mai zice dna ministru Pepsiglas la paravane.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici