Top 10 cele mai citite cărţi în primele şase luni ale anului

Şase dintre cele mai cumpărate 10 titluri sunt scrise de trei autori români, în topul celor mai vândute cărţi în primele şase luni ale anului.

856 afișări
Imaginea articolului Top 10 cele mai citite cărţi în primele şase luni ale anului

Cele mai vândute cărţi în primele şase luni ale anului

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu şi Geanina Staicu-Avram sunt cei mai vânduţi autori români în topul vânzărilor de carte pe primele şase luni ale anului, potrivit elefant.ro .

Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, şase sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul "Insomnii" conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul "Suge-o, Andrei! ".

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia "Fluturi" a Irinei Binder şi abia pe poziţia a cincea regăsim primul volum străin – "După ce te-am pierdut" (Jojo Moyes). Scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români – "Înainte să te cunosc".

În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu "Jamila Cuisine" şi Andrei Ciobanu cu "Suge-o, Ramona!", dar şi Agnes Martin-Lugand cu "Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea". Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul "Fata din tren".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici