"Tosca" de la Covent Garden va fi difuzată la Opera Bucureşti. Angela Gheorghiu, în rolul principal

Spectacolul "Tosca", de Giacomo Puccini, o producţie recentă a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden), va rula în premieră la Opera Naţională Bucureşti (ONB), pe 28 noiembrie, de la ora 19.00, în prezenţa sopranei Angela Gheorghiu, informează instituţia.

417 afișări
Imaginea articolului "Tosca" de la Covent Garden va fi difuzată la Opera Bucureşti. Angela Gheorghiu, în rolul principal

"Tosca" de la Covent Garden va fi difuzată la Opera Bucureşti. Angela Gheorghiu, în rolul principal

Înregistrat în iulie anul acesta, spectacolul se bucură de participarea Angelei Gheorghiu, care interpretează rolul principal (Floria Tosca), alături de Jonas Kauffman (Mario Cavaradossi) şi Bryn Terfel (Scarpia), acompaniaţi de corul şi orchestra Operei Regale din Londra. Conducerea muzicală aparţine dirijorului Antonio Pappano. Regia este semnată de Jonathan Kent şi Duncan Macfarland.

Evenimentul din 28 noiembrie va avea loc în prezenţa sopranei Angela Gheorghiu, care va sosi la Bucureşti special pentru această proiecţie. În pauza dintre acte, va fi organizată în foaierul ONB o sesiune de autografe acordate de Angela Gheorghiu pe cel mai recent disc al său, care poartă titlul "Hommage a Maria Callas", apărut sub egida casei de discuri EMI Classics. Evenimentul va fi organizat cu parteneriatul librăriilor Humanitas.

Preţul unui bilet pentru acest spectacol înregistrat este de 45 de lei. Biletele pot fi achiziţionate la casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 9.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00, sau online, de pe site-ul oficial al instituţiei, www.operanb.ro, şi www.bilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici