Tragedie la Hollywood: A murit fiul actriţei Mia Farrow, la vârsta de 27 de ani - FOTO

Thaddeus Farrow, fiul de origine indiană, pe care Mia Farrow l-a adoptat la vârsta de 12 ani, a murit miercuri, la vârsta de 27 de ani, în Roxbury, Conn, informează Hollywood Reporter.

17587 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Hollywood: A murit fiul actriţei Mia Farrow, la vârsta de 27 de ani - FOTO

Tragedie la Hollywood: A murit fiul actriţei Mia Farrow, la vârsta de 27 de ani

Forţele de ordine din Connecticut l-au descoperit pe Thaddeus Farrow înăuntrul vehiculului său având o rană deschisă, în pragul morţii. A fost transportat la spitalul Danbury şi declarat mort miercuri, la ora 2:30.

Potrivit forţelor de ordine, nu e vorba de un asasinat.

Mia Farrow l-a adoptat pe Thaddeus Farrow atunci când băiatul avea 12 ani, în 1994 de la un orfelinat din Calcutta, India, după ce a divorţat de Woody Allen. Este unul dintre cei 10 copii adoptaţi de Mia Farrow, printre care se numără şi asiatica Soon-Yi Previn, care acum este căsătorită cu Woody Allen.

Actriţa are patru copii biologici, pe gemenii Matthew şi Sascha şi Fletcher Previn pe care l-a făcut cu cel de-al doilea soţ, Andre Previn. Fiul pe care îl are cu Woody Alllen se numeşte Ronan Farrow.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Thaddeus Farrow a vorbit despre cum se simte după ce Farrow l-a adoptat.

"A fost înfricoşător să fii adus într-o lume a cărei limbă nu o vorbeşti, pe care nu o înţelegi, cu oameni care au o altă culoare a pielii decât a ta. Faptul că toată lumea m-a iubit a fost o experienţă nouă, copleşitoare la început".

Thaddeus Farrow, care suferea de poliomelită, a vorbit despre faptul că i-a mulţumit mamei sale după o revelaţie spirituală întâmplată în pragul Crăciunului: "Nu-mi puteam exprima emoţiile, dar în acel moment, de Crăciun, le-am dat frâu liber, i-am mulţumit din tot sufletul".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici