Traian Băsescu testează cel mai nou break al românilor, duminică, la "Pro Motor" - FOTO

Preşedintele Traian Băsescu testează cel mai nou break al românilor, Dacia Logan MCV, în emisiunea "Pro Motor", difuzată duminică, de la ora 10.00, la Sport.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

346 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu testează cel mai nou break al românilor, duminică, la "Pro Motor" - FOTO

Traian Băsescu testează cel mai nou break al românilor, duminică, la "Pro Motor"

Preşedintele Traian Băsescu devine pilot de teste pentru "Pro Motor", duminică, de la ora 10.00, la Sport.ro.

Preşedintele României va testa cel mai nou break al românilor, Dacia Logan MCV, şi va discuta cu Roxana Ciuhulescu despre designul nou al maşinii, despre suspensii, motor, display şi despre cât este de spaţioasă. Şeful statului va conduce noul model pe străzile din Bucureşti pentru a-i testa calităţile şi va fi în măsură să facă diferenţa între MCV şi celelalte modele, pentru că are deja un Logan vechi.

Roxana Ciuhulescu va discuta cu Traian Băsescu şi despre piaţa auto din România, despre fabricile Dacia şi Ford, despre piaţa maşinilor electrice, dar şi despre vehiculele alternative precum bicicleta, trotineta şi rolele.

Pentru că urmează să devină bunic, Roxana îi va dărui preşedintelui Băsescu o ie tradiţională, dar şi păpuşa Nadia Comăneci pentru nepoţica sa, ca să fie mândră că este româncă încă din prima zi de viaţă.

Prezentatoarea "Pro Motor" îl va surprinde pe Traian Băsescu şi cu muzica din maşină, pentru că va pune ca fond sonor melodia "Marinari", cântată de Trio Grigoriu. Telespectatorii "Pro Motor" vor vedea duminică, la Sport.ro, şi dacă dorinţa năstruşnică a Roxanei de a schimba pentru o zi volanul MCV-ului cu o timonă se va împlini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici