Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la "Maratonul IT" de la Braşov

Preşedintele Traian Băsescu se va afla, sâmbătă, la Braşov, unde va participa, în jurul orei 13.00, la "Maratonul IT" organizat de Universitatea "Tansilvania" din Braşov, la care s-au înscris zece echipe de studenţi din întreaga ţară.

129 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la "Maratonul IT" de la Braşov

Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că preşedintele Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la "Maratonul IT" organizat de Universitatea "Transilvania" Braşov.

"Maratonul IT" a început vineri, la ora 12.00, în cadrul acestuia fiind înscrise zece echipe de studenţi din întreaga ţară care vor încerca, pe parcursul a 24 de ore, să creeze un soft tip android, destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Maratonul este organizat de Universitatea "Transilvania" Braşov şi compania All View, în parteneriat cu Primăria Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici