Trupul neînsufleţit al lui Jean Constantin va fi depus, joi, la Teatrul "Fantasio" din Constanţa

Trupul neînsufleţit al actorului Jean Constantin a fost dus, miercuri seară, la o casă mortuară, iar în cursul zilei de joi va fi depus în foaierul Teatrului "Fantasio" din municipiul Constanţa pentru ca toţi cei care l-au îndrăgit să-şi poată lua adio de la artist.

50 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Jean Constantin va fi depus, joi, la Teatrul "Fantasio" din Constanţa

Trupul neînsufleţit al lui Jean Constantin va fi depus, joi, la Teatrul "Fantasio" din Constanţa

Dumitru Galani, prieten de familie al actorului, a declarat că acesta va fi depus, joi, la orele prânzului, în foaierul Teatrului "Fantasio" din Constanţa, unde va rămâne până vineri, când va avea loc înmormântarea la Cimitirul Central din Constanţa.

La rândul său, directorul Direcţiei de Cultură a Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Zgabercea, a spus că a propus familiei ca trupul neînsufleţit al actorului să fie depus în foaierul Teatrului "Fantasio" din municipiu, unde artistul a debutat pe scenă, în 1957.

"Am propus familiei ca trupul lui Jean Constantin să fie depus în foaierul Teatrului Fantasio astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit să-şi poată lua adio de la celebrul actor. Familia a spus că ne va contacta şi ne va oferi un răspuns în cel mai scurt timp", a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul Direcţiei de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Miercuri seară, zeci de prieteni şi cunoscuţi ai actorului veniseră la locuinţa acestuia de pe bulevardul Ferdinand din Constanţa.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa. În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici