Tudor Chirilă îl critică pe Bănicioiu: Soarta victimelor din Colectiv a fost batjocorită pentru PR

Tudor Chirilă spune că este mai mult decât evident că Nicolae Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza victimelor incendiului din Colectiv, cântăreţul precizând că la fel de gravă este şi atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios.

14386 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă îl critică pe Bănicioiu: Soarta victimelor din Colectiv a fost batjocorită pentru PR

Tudor Chirilă îl critică pe Bănicioiu: Soarta victimelor din Colectiv a fost batjocorită pentru PR

"Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios (...) În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?", a scris Tudor Chirilă, sâmbătă, pe contul său de Facebook.

El a transmis şi "un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi".

În urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, şi-au pierdut viaţa 39 de persoane, dintre care şapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală şi două în Olanda, unde au fost transferate.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 106 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din care 47 în stare gravă şi critică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici