TV & Film Academy by Ruxandra Ion: 14 scurtmetraje, în primul an de existenţă

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, o complexă şcoală de actorie, prezentatori, producţie, regie şi scenaristică, a realizat 14 scurtmetraje în primul an de existenţă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

146 afișări
Imaginea articolului TV & Film Academy by Ruxandra Ion: 14 scurtmetraje, în primul an de existenţă

TV & Film Academy by Ruxandra Ion: 14 scurtmetraje, în primul an de existenţă

În anul 2014, TV & Film Academy by Ruxandra Ion a realizat împreună cu cei peste 200 de studenţi 14 scurtmetraje, dintre care o parte sunt difuzate pe Shorts TV, iar altele vor fi înscrise la festivalurile de profil.

Absolvenţii cursurilor de actorie susţinute la TV & Film Academy by Ruxandra Ion de profesorii Carmen Tănase, Adela Popescu, Mihai Brătilă, Mircea Gheorghiu şi Silviu Mircescu au participat la castinguri pentru filme şi spoturi publicitare, unii au obţinut roluri în reclame şi în proiecte de televiziune, iar alţii au fost aleşi să joace în scurtmetrajele realizate în cadrul şcolii.

Marian Ralea, profesor la grupa Abracadabra, împreună cu elevii săi a filmat o scenetă pentru Revelionul TVR. Elevii de la cursul de prezentatori, al cărui profesor este Teo Trandafir, asistă şi participă la desfăşurarea emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, iar trei dintre participanţii cursului de producţie, regie şi scenaristică sunt în prezent angajaţi în echipe de producţie în televiziune.

"Sunt fericită şi mândră că într-un an am reuşit să realizăm atât de multe. Echipa de profesori este punctul forte al acestei instituţii. Am avut plăcerea să predau elevilor de la actorie, producţie, regie şi scenaristică şi am descoperit tineri talentaţi aşa cum sigur sunt mulţi în ţara acesta. Acesta este şi motivul pentru care am încurajat câţiva dintre membrii LaLa Band să deschidă «Rise and Shine» o asociaţie non profit care are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea tinerelor talente fără posibilităţi materiale. Donaţiile şi sponsorizările se pot face în contul RO03INGB0000999904688382", a declarat Ruxandra Ion.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion participă, în perioada 27 februarie - 1 martie, la prima ediţie a Târgului de Studii pentru Copii - Rădăcinile Educaţiei, organizat de Eventiviti. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor Bucureşti, iar participanţii pot beneficia de oferte speciale la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Născută din pasiunea pentru televiziune şi film, dar şi din dorinţa de a le transmite tinerilor care îşi doresc să acceadă în domeniu, din experienţa şi profesionalismul dobândite în timp, TV & Film Academy by Ruxandra Ion este o şcoală ale cărei cursuri moderate de profesionişti se bazează pe practică şi exerciţiu.

Înscrierile sunt deschise şi se pot face atât online, pe www.academytv.ro , cât şi la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici