Un film despre atentatele din Paris, difuzat în România, în aceeaşi săptămână cu premiera din Franţa

Documentarul "Atentatele de la Paris, în culisele puterii/ Attentats: au coeur du pouvoir", despre atacurile care au zguduit Franţa în acest an şi care a avut premiera luni, la televiziunea France 3, va fi difuzat şi în România, sâmbătă, de la ora 21.00, la postul B1 TV.

481 afișări
Imaginea articolului Un film despre atentatele din Paris, difuzat în România, în aceeaşi săptămână cu premiera din Franţa

Un film despre atentatele din Paris, difuzat în România, în aceeaşi săptămână cu premiera din Franţa

Documentarul "Attentats: au coeur du pouvoir", realizat de jurnaliştii francezi Antoine Vitkine şi Bruno Dive, are o durată de o oră şi 15 minute, potrivit site-ului televiziunii France 3, care a difuzat în premieră acest film.

Documentarul prezintă informaţii despre atentatele care au zguduit Franţa în 2015, în ianuarie, la redacţia săptămânalului satiric Charlie Hebdo şi, în noiembrie, în mai multe locuri din Paris.

Principalii actori politici care au fost implicaţi în deciziile luate în cursul atentatelor din Paris vorbesc în documentar despre acele momente dramatice, despre stările de spirit prin care au trecut, despre deciziile dificile pe care le-au luat, dar şi despre erorile pe care le-au comis şi pentru care au fost criticaţi de opinia publică şi mass-media.

Preşedintele François Hollande, premierul Manuel Valls, alţi miniştri ai Guvernului francez, lideri politici din opoziţie, precum Marine Le Pen şi Nicolas Sarkozy, expun, de asemenea, în acest documentar părerile lor asupra evenimentelor care au îndoliat Franţa.

Documentarul "Attentats: au coeur du pouvoir" a fost difuzat în premieră în Franţa, luni, de televiziunea France 3, fiind urmărit de peste 2,6 milioane de telespectatori, potrivit B1 TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici