Un lanţ de librării lansează programul „Rabla” pentru cărţi

De la mijlocul lui iunie, la librăria Dalles din Bucureşti, în schimbul unei cărţi vechi primeşti un cupon de reducere pentru un volum nou. Cărţile deja citite, cu paginile lor ciufulite şi însemnate de vechii stăpâni, ajung în bibliotecile şcolilor sau la căminele de bătrâni.

30 afișări
Imaginea articolului Un lanţ de librării lansează programul „Rabla” pentru cărţi

Un lanţ de librării lansează programul „Rabla” pentru cărţi (Imagine: Irina Prisacariu/Mediafax Foto)

"Donezi carte, ai parte!", acesta este sloganul sub care va începe din 15 iunie programul pus la cale de librăriile Diverta. Cine se îndură să-şi mai dea din cărţile citite din bibliotecă se alege cu un cupon de reducere de 15%, pe care îl poate folosi ca să cumpere un volum nou. Cu o condiţie însă: să-l cumpere din librăria în care a adus un vechi roman, un bătrân volum de poezii sau o carte de bucate de nădejde care şi-a trăit traiul la el, pe-un raft.

Citeşte mai multe despre programul "Rabla" pentru cărţi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici