Un nou târg de carte va avea loc în Bucureşti. Vezi unde şi când

Prima ediţie a BookLand, un nou târg de carte, cu orientare urbană, va avea loc la AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, între 15 şi 17 aprilie, informează organizatorii, More than Pub.

55 afișări
Imaginea articolului Un nou târg de carte va avea loc în Bucureşti. Vezi unde şi când

Un nou târg de carte va avea loc în Bucureşti. Vezi unde şi când (Imagine: Andrei Spirache/Arhiva Mediafax Foto)

BookLand este primul târg de carte urbană din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, la târg sunt aşteptate peste 150 de edituri, iar investiţia este de aproximativ 300.000 de euro.

Evenimentul este conceput ca o manifestare interactivă, care să atragă oamenii către cărţi, într-un mod natural şi conectat la viaţa actuală.

BookLand ar fi, astfel, al treilea târg de carte major din Capitală, după Bookfest şi Gaudeamus, care se desfăşoară în iunie, respectiv noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici