Un spectacol cu poveşti despre fiecare dintre noi. Intrarea este liberă

Astăzi, 20 iunie 2016, de la ora 20.00, teatrul ÎN CULISE. La Scena, din Calea Călăraşilor nr 55, vă invită la spectacolul „Poveşti despre tine”.

101 afișări
Imaginea articolului Un spectacol cu poveşti despre fiecare dintre noi. Intrarea este liberă

Un spectacol cu poveşti despre fiecare dintre noi. Intrarea este liberă (Imagine: inculise.ro)

Pe scena vieţii spectatorilor vor intra opt actori care jonglează cu personajele colorate pentru a-şi îndeplini menirea.

Uneori un simplu paznic sau un artist neînţeles, alteori o prostituată sau poate o prezentatoare de la TV îţi pot influenţa viaţa.

Spectacolul se derulează precum un vis şi face treceri bruşte între decoruri şi oameni cu rol de guru, care pot schimba destine. „Poveşti despre tine” este despre întâmplările aparent banale, evenimentele mărunte din viaţa oricăruia dintre noi, care se transformă în lecţii şi oferă constant şi întrebări şi răspunsuri.

„Regretul, plictiseala, anxietatea, singurătatea, suferinţa, depresia, entuziasmul, emoţia, afecţiunea, empatia, iubirea, desăvârşirea – spectacolul acesta le va scoate pe toate din tine, reamintindu-ţi că dacă nu povesteşti, mori. O pictură teatrală a tuturor trăirilor contradictorii care te fac să simţi că trăieşti şi eşti viu. Cărţile şi-au pierdut valoarea în ochii multor cititori, însă poveştile din interiorul lor nu vor muri niciodată.

Şi acum gândeşte-te puţin… Când ţi-ai sunat ultima oară mama? De ce lucrezi într-un loc pe care îl urăşti? Unde ţi-au dispărut toate visurile? Cum ai ajuns să nu îţi mai faci timp pentru tine? Ce îţi doreşti cu adevărat?

Şi tu eşti poveste, poate chiar povestea din cărţile care încă nu s-au scris, iar spectacolul doreşte să-ţi reamintească de tine – despre spirit, ideal şi vis.” – Cristian Bajora

Spectacolul are la bazaă volumul „92 de poveşti cu cărţi” de Ştefan Caraman

Cu: Graţiela Popa, Diana Dumbravă, Dana Roman, Cora Manole, Iulian Babulea, Ionuţ Gurgu, Mihai Bădoi, Lavinia Dan

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h10

Intrarea este liberă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici