Un spectacol despre cei care trăiesc în adevăr: „Cea mai frumoasă floare din lume”, de Chris Simion

Marţi, 29 noiembrie 2016, ora 20.00, Teatrul Excelsior din Bucureşti prezintă premiera spectacolului „Cea mai frumoasă floare din lume”, în regia lui Chris Simion-Mercurian, după o idee de Leon Magdan.

365 afișări
Imaginea articolului Un spectacol despre cei care trăiesc în adevăr: „Cea mai frumoasă floare din lume”, de Chris Simion

Un spectacol despre cei care trăiesc în adevăr: „Cea mai frumoasă floare din lume”, de Chris Simion (Imagine: Mircea Rosca/ Arhiva Mediafax Foto)

Spectacolul spune povestea unui rege înţelept care îi provoacă pe cei mai experimentaţi consilieri ai săi să decidă felul în care va fi ales urmaşul său la tron. Câştigătorul regatului va fi cel pentru care adevărul şi dreptatea sunt valori de căpătâi.

„Spectacolul este dedicat tuturor celor care au curajul să nu mai mintă. Şi-ncep cu mine. Cred că singurii oameni cu adevărat liberi sunt cei care trăiesc în adevăr.” – Chris Simion-Mercurian

Distribuţia: Oliver Toderiţă, Ştefania Dumitru, Cosmina Dobrotă, Silvana Ionescu, Robert Robert Emanuel, Ciprian Cojenel şi Cristina Văduva. Scenografia: Adina Mastalier; coregrafia: Ioana Marchidan; muzica: Mandela Gajol.

Durata spectacolului: 1 oră

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul bilet.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Excelsior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici