Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică a fost amânat din cauza COVID-19

  • Festivalul Coachella urma să aibă loc luna viitoare, în deşertul Californiei.
  • Goldenvoice, organizatorul evenimentului, a decis amânarea concertelor până în octombrie, la cererea autorităţilor îngrijorate de evoluţia infecţiei cu noul coronavirus, potrivit BBC.
423 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică a fost amânat din cauza COVID-19

Sursa: Profimedia Images

Coachella este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de acest fel din lume, remarcându-se prin numeroasele vedete care frecventează, an de an, festivalul.

„Decizia vine pe fondul incertitudinii la nivel global. Noi luăm în serios atât siguranţa, cât şi starea de sănătate a participanţilor şi angajaţilor”, a transmis Goldenvoice într-un comunicat.

În urma schimbărilor anunţate, Coachella va avea loc anul acesta în weekendurile 9-11 octombrie şi 16-18 octombrie. Biletele achiziţionate până la acest moment rămân valabile, dar există şi posibilitatea de a le returna în schimbul sumei plătite iniţial.

Coachella a atras anul trecut aproximativ 250.000 de participanţi.

Ultimele cifre arată că SUA se confruntă cu peste 950 de cazuri confirmate de îmbolnăvire, dar şi cu 28 de decese provocate de virusul 2019-nCoV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici