Vedete din întreaga lume reacţionează împotriva coronavirusului. Ce a spus cântăreaţa Dua Lipa

Actuala criză globală de coronavirus obligă mulţi oameni să rămână acasă şi să se izoleze departe de familii şi prieteni, ceea ce înseamnă că folosesc, în schimb, modalităţi creative - cum ar fi apelurile video - pentru a păstra legătura cu cei dragi.

501 afișări
Imaginea articolului Vedete din întreaga lume reacţionează împotriva coronavirusului. Ce a spus cântăreaţa Dua Lipa

Vedete din întreaga lume reacţionează împotriva coronavirusului. Ce a spus cântăreaţa Dua Lipa

 

Multe celebrităţi din întreaga lume fac declaraţii pentru televiziuni sau pentru fani prin intermediul video-conferinţelor, iar Dua Lipa (24 ani) se numără şi ea printre vedetele care au aplicat această metodă. Dua Lipa crede că pandemia de coronavirus i-a învăţat pe oameni să fie mai aproape de ei înşişi la un alt nivel.Aceasta a vorbit despre noua modalitate prin care îşi transmite spectacolele şi despre carantina de acasă.
 
„Am învăţat pe parcurs cum să fiu mai eficientă. Eu mi-am transmis stream-ul pentru a doua oară pe Instagram. Este diferit, dar este o modalitate distractivă de a ne conecta cu fanii şi publicul şi cred că este interesant să vedem cum suntem când ieşim din zona noastră de confort. Sunteţi doar voi în spate: sunteţi pe canapeaua ta, vă aflaţi în camera de zi. Eşti lejer îmbrăcat şi cred că te poţi conecta cu oamenii la un alt nivel, pentru că suntem toţi la fel şi suntem cu toţii oameni. Cred că după ce această pandemie va trece vom folosi tot ceea ce am învăţat în acest timp pentru a vedea cu adevărat oamenii la un alt nivel." a spus Dua Lipa pe un live de pe Instagram.
 
Săptămâna aceasta, Dua Lipa a lansat un nou album numit Future Nostalgia şi speră ca noul ei album să mai distragă lumea de la panica provocată de pandemia de coronavirus care a afecatat toată planeta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici