Vezi, auzi, miroşi, înţelegi. „SHE WAS HERE” este expoziţia care îţi va stimula toate simţurile

  • Expoziţia este despre o entitate feminină care nu mai este, dar căreia încă îi simţi prezenţa
  • „SHE WAS HERE” este expoziţia care îţi va stimula toate simţurile
  • Poţi vedea expoziţia până pe 9 ianuarie, iar picturile pot fi cumpărate online
  • Dacă te-ai săturat de galeriile de artă unde tablourile sunt expuse simplu, pe un perete alb, am veşti bune!
219 afișări
Imaginea articolului Vezi, auzi, miroşi, înţelegi. „SHE WAS HERE” este expoziţia care îţi va stimula toate simţurile

Vezi, auzi, miroşi, înţelegi. „SHE WAS HERE” este expoziţia care îţi va stimula toate simţurile

MECENA.ART este primul proiect sub forma unei expoziţii, unde atmosfera este redată de lumini, sunete şi miros.

Expoziţia se numeşte „SHE WAS HERE”. Ideea a fost a lui Alin Popa, iar picturile ale Sabinei Dragomir. Împreună, au vrut să redea exact ce a simţit artistul, în momentul în care a creat tablourile.

„Expoziţia vorbeşte despre o entitate feminină, Mama Pământ, sau poate fi mama noastră sau poate fi o iubire pierdută care a existat, nu mai există dar şi-a lăsat amprenta foarte puternic peste noi.

Avem obiecte de decor. E un pian foarte vechi, avem un ceas, avem o scară imaginară, avem o fereastră şi sunt tunete. Ea vine acasă pe scară, pleacă dimineaţa, râde, plânge”, explică Alin Popa, director creativ MECENA.ART.

Sabina îţi spune că fiecare pictură reprezintă o parte din ea, o parte din emoţiile şi amintirile ei. Aşa că nu vei vedea doar o piesă de artă, ci o piesă din omul Sabina.

„Mi-aş dori ca fiecare să ajungă să vadă o astfel de expoziţie, cu mic, cu mare, mi-aş dori să simtă la propriu emoţiile pe care noi, împreună am încercat să le exprimăm prin sunet, prin culori, prin lumină, prin anumite elemente care vin în completarea tablourilor şi vin în explicarea tablourilor îndeaproape”, explică Sabina.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici