Victoria Beckham, redactor-şef invitat pentru numărul din luna decembrie al revistei Vogue Paris

Victoria Beckham va fi noul redactor-şef invitat pentru alcătuirea numărului din luna decembrie al revistei Vogue Paris, a cărei copertă va prezenta o fotografie cu vedeta britanică în care aceasta pozează alături de soţul ei, David Beckham, informează nouvelobs.com.

155 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, redactor-şef invitat pentru numărul din luna decembrie al revistei Vogue Paris

Victoria Beckham, redactor-şef invitat pentru numărul din luna decembrie al revistei Vogue Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2012, vedeta care a deţinut acest titlu onorific a fost cântăreaţa şi fostul model Carla Bruni.

"Creatoare de modă apreciată, femeie de afaceri, mamă a patru copii, Victoria Beckham este una dintre cele mai împlinite eroine din universul modei. Am încredinţat frâiele acestui număr unei femei care s-a dovedit a fi exact contrariul imaginii sale: spontană, plină de umor, modestă şi înzestrată cu o ambiţie sănătoasă, dar şi perfecţionistă, la fel ca persoanele pasionate de ceea ce fac", a declarat Emmanuelle Alt, redactorul-şef al revistei Vogue Paris.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, "reconvertită" în creatoare de modă, prin propria marcă, premiată la ediţia din 2011 a galei British Fashion Awards la categoria "designerul anului", a coordonat realizarea întregului număr din decembrie al revistei franceze şi a acordat cu această ocazie un lung interviu în care a vorbit despre viaţa ei de familie, ilustrată prin câteva fotografii inedite.

"Am fost întotdeauna - şi aici îi includ şi pe copiii noştri - extrem de fericiţi pentru succesul pe care l-a avut David. Am petrecut atât de multe meciuri, în picioare, în tribune, aplaudându-l. Eu şi David am trecut prin multe lucruri împreună. Au existat urcuşuri şi coborâşuri. Dar suntem foarte mândri unul de celălalt", a spus Victoria Beckham.

"Ador moda, ador această meserie, vreau să creez pentru femei haine care le oferă siguranţă. O marcă s-a născut din această dorinţă. E logic că vreau să consolidez acest edificiu. O voi face respectând regulile, fără să mă grăbesc, cu o echipă bună care să îmi fie alături. Am visuri mari, speranţe mari şi sper că această marcă va continua să existe şi să fie pertinentă şi peste 20, 30, 40...50 de ani", a spus ea.

"Ambiţia reprezintă o şansă! Dacă te naşti cu ambiţie şi cu pasiunea pentru munca bine făcută, eşti binecuvântat (...) Mă bucur dacă exemplul meu încurajează alte femei să îşi realizeze idealurile. Ştiţi, nu trebuie să fii bărbat pentru a cunoaşte o mare reuşită", a adăugat vedeta britanică, adăugând că prioritatea ei va fi însă întotdeauna copiii ei.

"Ar fi imposibil să îmi pierd busola, există prea multă normalitate în viaţa mea personală!", a declarat Victoria Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici