VIDEO Comedia "Chat Chat Chat", regizată de Ricard Reguant, despre căutarea jumătăţii pe chat, se joacă pe 20 aprilie, la Cinema Pro

Comedia „Chat Chat Chat”, în regia lui Ricard Reguant, regizorul musicalului Chicago si al comediei „TOC TOC”, cu actorii Andrei Duban, Anca Turcasiu, Laura Cosoi si Andrei Mateiu în distribuţie, se joacă joi, 20 aprilie de la ora 20:00, la Cinema Pro.

342 afișări
Imaginea articolului VIDEO Comedia "Chat Chat Chat", regizată de Ricard Reguant, despre căutarea jumătăţii pe chat, se joacă pe 20 aprilie, la Cinema Pro

VIDEO Comedia "Chat Chat Chat", regizată de Ricard Reguant, despre căutarea jumătăţii pe chat, se joacă pe 20 aprilie, la Cinema Pro (Imagine: cinemapro.ro)

Chat Chat Chat – umor în doză concentrată, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaşte cu uşurinţă în jurul sau şi un subiect actual: trecerea de la socializarea clasică în baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, şi buclucurile care pot rezultă când lumea virtuală se suprapune peste lumea reală.

De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al musicalului „Chicago” şi al comediei „TOC TOC” şi laureat Broadway World în 2015, ajunge la Cinema Pro pe 20 aprilie, la ora 20:00, spectacolul „Chat Chat Chat” (www.ChatChatChat.ro) – o spumoasă comedie modernă care aduce în faţa publicului scenariile cu care se pot confrunta un bărbat şi o femeie care îşi caută cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Întrebarea de o sută de puncte este: Îl vor găsi?

Modalitatea de a găsi un partener s-a schimbat atât de mult în ultimii ani încât în prezent a devenit o chestiune de câteva minute. Deşi pare neverosimil, noile forme de socializare şi reţelele sociale au făcut posibil ca orice persoană din orice loc să poată lua legătură cu cineva de sex opus...sau chiar de acelaşi sex, depinde de preferinţe.

„Chat Chat Chat” este una dintre cele mai succes comedii spaniole din ultimii ani, jucându-se pe tărâmuri iberice de doi ani cu casa închisă.

Adevărul este că în noua eră tehnologică s-a trecut de la socializarea în paşi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat. Înainte lumea mergea în baruri şi discoteci ca să asculte muzică, să danseze, să bea ceva şi mai ales să agaţe. Da, chiar aşa, să agaţe! Însă în zilele noastre, datorită noilor tehnologii, facem toate astea de acasă. Bine, de dansat adevărul este că nu se prea mai dansează. Mai degrabă îţi pregăteşti o băutură, pui muzică, te tolanesti pe canapea sau în fotoliu şi odată instalat comod… dai drumul la laptop.

Piesa reflectă această schimbare socială în care au fost abandonate locurile de petrecere a timpului liber ca punct de întâlnire pentru a socializa şi a-ţi găsi un partener în favoarea internetului. Şi dacă această reprezintă o modalitate mai rapidă şi mai comodă, ea este în acelaşi timp şi o modalitate mai impersonală şi mai rece.

„Chat Chat Chat” cuprinde toate aceste idei şi le înfăţişează publicului prin intermediul aventurilor unor protagonişti care, în încercarea de a-şi găsi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta în mod inevitabil cu situaţii şi personaje (unul mai sărit de pe fix ca altul) care ţin mai degrabă de în coşmar decât de o poveste romantică.

Pe de altă parte, regizorul Ricard Reguant atrage atenţia că „Chat Chat Chat este o piesă modernă care tratează o tema mai puţin abordată în dramaturgie, şi anume pericolul pe care îl implică relaţionarea cu persoane necunoscute pe internet.”

„Chat Chat Chat” este o piesă foarte distractivă care foloseşte tehnici moderne şi inovatoare de regie şi actorie şi care poate fi considerată chiar material didactic pentru cei tineri şi care, în mod cert, nu va lăsa indiferent pe nimeni.

La sosire spectatorii vor putea face poze la Cabina Photo Booth by Momentos, urmând că aproape instantaneu să primească pozele tipărite cadou. După spectacol, spectatorii vor putea socializa cu actorii şi cu regizorul şi vor putea face fotografii de tip selfie cu aceştia la aceeaşi cabina foto, urmând că la 15 secunde după ce se pozează să primească şi poză tipărită cadou.

Biletele s-au pus în vânzare la Casă de bilete din incinta Cinema Pro, în reţeaua de magazine partenere Bilet.ro şi online pe bilet.ro şi pe www.ChatChatChat.ro.

Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 70 lei. La acest spectacol s-au pus în vânzare şi 32 de locuri VIP de 100 de lei, situate central în primele rânduri şi care vor primi câte un cadou surpriză din partea organizatorilor şi a sponsorilor.

Mai multe informaţii despre spectacol pot fi consultate pe pagină web oficială www.ChatChatChat.ro şi pe pagina oficială de facebook www.facebook.com/ChatChatChatRomania

Biletele se găsesc şi la casa de bilete a CinemaPRO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici