VIDEO Filme ce se lansează în weekend: Supereroul cu pelerină şi o poveste erotică

Filmul "Fifty Shades Darker", sequel-ul peliculei "Fifty Shades of Grey" şi producţia "LEGO Batman: Filmul" se lansează pe 10 februarie în cinematografele din România.

922 afișări
Imaginea articolului VIDEO Filme ce se lansează în weekend: Supereroul cu pelerină şi o poveste erotică

Filme ce se lansează în weekend: Supereroul cu pelerină şi o poveste erotică (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

"Cincizeci de umbre întunecate"

În filmul "Fifty Shades Darker", bazat pe cea de-a doua parte a trilogiei "Fifty Shades", scrisă de E.L.James, omul de afaceri Christian Grey se luptă cu slăbiciunile sale, iar Anastasia face faţă furiei şi supărării femeilor de dinainte ca ea să devină iubita lui Grey. Lungmetrajul regizat de James Foley va fi lansat vineri în cinematografele din România.

Fun Fact: Potrivit unui studiu, creşterea apetitului tinerelor pentru pornografie a fost determinată de popularitatea trilogiei "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey trilogy", a scriitoarei britanice E.L. James, care a fost vândută în peste 125 de milioane de exemplare şi a fost adaptată într-o peliculă cu Jamie Dorman şi Dakota Johnson în rolurile principale. Filmul include 20 de minute de conţinut sexual explicit şi are o acţiune centrată pe Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, care cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

"LEGO Batman: Filmul"

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe LEGO Batman în propriul film animat pe marile ecrane. O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de teribilul Joker, va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

Will Arnett revine la Universul LEGO de această dată în rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne şi completează distribuţia alături de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson şi Ralph Fiennes în „LEGO Batman: Filmul”. Aventura animată este regizată de Chris McKay şi produsă de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller şi Roy Lee care au mai lucrat împreună şi la „Marea aventură LEGO”. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra şi Brad Lewis sunt producători executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers şi Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, având la bază jocul de construcţii LEGO şi personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane şi Bill Finger, în timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel şi Joe Shuster. Filmul va avea premiera pe 10 februarie în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici