Video. Regizorul Cristi Puiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: "Pe mine m-a speriat că actorii nu au protestat având teatrele închise. Sunt lăsaţi pe drumuri, din ce trăiesc?"

  • Cristi Puiu se întreabă cum supravieţuiesc artiştii în aceste vremuri, când li s-au închis teatrele şi cinematografele, dar totuşi nu s-au revoltat public.
  • Cristi Puiu: Ce se întâmplă cu pasiunea actorilor pentru arta lor când au teatrul închis?
  • Marius Tucă: E cu atât mai strigător la cer situaţia de la noi, cu cât peste tot în lume s-au deschis teatrele şi cinematografele.
2977 afișări

Cristi Puiu a mărturisit în emisiunea Marius Tucă Show că l-a speriat foarte tare faptul că nu a văzut actorii protestând în aceste luni de pandemie, când nu şi-au mai putut exercita profesia lor la teatru.

”Unii actori mă plac, alţii nu din cei cu care am lucrat şi i-am întrebat cum de s-au făcut actori. Te-ai gândit tu într-o zi să îţi alegi meseria asta că e important să se uite lumea la tine? Cred că acolo este mica eroare, pentru că un soi de narcissism te impinge să alegi meseriile astea artistice, se aplică şi regizorilor, şi pictorilor şi poeţilor şi tuturor artiştilor, în general. Dar acum s-a luat o măsură foarte dură, teatre si cinematografe închise, voi sunteţi lăsaţi pe drumuri, dar pasiunea voastră pentru arta voastră, ce se întâmplă cu ea?”, a afirmat Cristi Puiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici